Kafa

1. Opšta tema o kafi.
    Pijete li je i koliko vam znači?
    Da li volite tursku, espreso, nes, sa ili bez mleka, kapućino, 3 u 1 ili neki drugi bućkuriš? Da li zaista ne možete bez nje ili vam je Dejan Cukić?
    Udrite...

2. Углавном турску. Повремено и измућкам неки капућино са ладним млеком и то ми прија исто. Могу без ње. То јест, волим повремено да попијем, али у суштини Дејан Цукић. Нисам навучен. :)

3. turska, jer tako sam u mogućnosti. par dnevno, ne više od 3,4. bez šećera ofc.

4. Мерци, дај без мене те двије линкуј, да закључам ово

5. evo, jedna zakljucana, dvije aktivne

6. Турци, и то посебно волим да пљујем по оним водуринама у оним шатро кафићима, ал ме мрзи понекад да кувам ујутру па циркам онај нес

7. Meni je D.C.
    Mogu bez nje a mogu i da je popijem. Svejedno mi je.
    Ako me neko pozove u goste na kafu, popijem je ali nisam npr. jutarnji ovisnik o kafi, kao likovi koji "ne mogu da funkcionišu ako ujutru ne popiju kafu". Štaviše mislim da je to obično proseravanje, a da je tih jutarnjih 15 min. pre posla rezervisanih za kafu, izgubljenih 15 min. za dragoceno spavanje.
    Inače više volim da popijem espreso jer nema onog odrvratnog, masnog taloga tj. soca...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.