Najbolji koncert u životu

1. Ksenija Cicvarić, Glas Zete, 1985

2. Gospodin Radiša Urošević i orkestar Savić Slaviše - Šodera, 2010.

3. Ван Гог на тргу прошле године. Не волим их претерано ал да су покидали покидали су.

4. Блок Аут у Фидбеку 2012. Мада, то није концерт, него свирка ал' ми боља од свих концерата на којима сам био.

5. Да, и Ортодокси 2011 исто на тргу. И Балашевић.

6. Ma da POGOTOVO Balašević, e oduševljava me svaki put sve više i više. Posle koncerta sam pod uticajem njegovih tekstova pa moram da drkam na džrman pablik njave.

7. Блок Аут у Фидбеку 2012. Мада, то није концерт, него свирка ал' ми боља од свих концерата на којима сам био.

Е, то. Имам и ја једну свирку која би боља од свих концерата. Горибор у Гану, октобра 2012.

8. Синоћ Харис Џиновић ошурио у Чачку. Онда дошо матори Чорба и засрао вече лошим избором песама и вицевима у мешовитом стилу вучица-жајк.
    ЕДИТ: Није да је био најбољи у животу, само каем да је покидо.

9. Баја на тргу за српску нову 2007!
    Спрем те се спремте...

10. Ma da POGOTOVO Balašević, e oduševljava me svaki put sve više i više. Posle koncerta sam pod uticajem njegovih tekstova pa moram da drkam na džrman pablik njave.

А добар је Ђока, немојте Ђоку. Спичиле човека емоције, држао концерт у НС после незнамколко година.

11. Čorba narkos sve pare ušik'o u venu.

12. Joj bilo ih mnogo ali Manu Chao u Sarajevu je pojebao sve živo i mrtvo , mada i Skindred u GAnjaluci nije bio loš a ni UK Subs ...... ma neka bude Van Gogh

13. Manu Chao u Sarajevu je pojebao sve živo i mrtvo

Vrh vrhova.

14. рибља чорба у марту ове године
    дувајте га сви што спрдате чорбу, остаје омиљени бенд икад

15. Фаризада, сад на вашару за Пантелино, запалила масу, пјевала своје највеће хитове, лудница била. све фул било, печење, ладно точено и добра музика.

16. рибља чорба

plagijator ko brega.

17. Metalika definitivno.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.