Point pa klikneš šta ćeš

1. Odinovo prokletstvo. Taj Thorgaj jedini kurac od toga da sam igro, pa zato reko.

2. Gazimudo

Aj predlozite neku hidden objects igru,al da ne bude 100% hidden object nego da ima i neke mozgalice, trazenje objekata je najmanje zanimljivo :D

Evo, još jedan serijal sa bigfiša koji nije samo "traži skriveni objekat na slici":

1. Drawn: Trail of Shadows
    2. Drawn: The Painted Tower
    3. Drawn: Dark Flight

BTW, ako neko ima problema sa produžavanjem trial perioda bilo koje bigfiš igre, da se tako neduhovito izrazim, neka se javne na PVT. :)

3. ^ Ma ne skidajte sa bigfisha, samo ukucajte na torretnu ime igre i VOILA :D

Hvala Simo.
    Inace ja sinoc poceo da igram 13th Skull. Nije losa,mada pise sta sve trea da uradis. Ne deluje mnogo tesko.
    Mozgalice i nisu toliko teske,al ajde da ne kazem da je laka igra posto sam igrao svega cuku ipo.

4. Najbolje igrice koje sam ja odigrala

Dream Chronicles
    Dream Chronicles ™ 2: The Eternal Maze
    Dream Chronicles : The Book of Water
    Dream Chronicles: Book of Air
    Dream Chronicles: The Chosen Child

5. Ja već preš'o Dracula: Love Kills priča je nedosledna i apsolutno netačna, ali je zanimljva... Čak se i pojavljuje Miloš Obilić, kao osnivač Reda Zmajeva, koji je po jednoj priči u igri poginuo 1411. po drugoj priči 1389. a po trećoj priči osvajao je Severnu Ameriku i poginuo 1554. i sahranjen je u Londonu, pored svog brata Radomira. Nimalo kao prvi deo, ima ogromnih hintova koji bukvalno sami iskaču, mozgalice su lake, nema animacija kao u Dracula: Origin, sve u svemu vidi se da je lošiji kvalitet i da je budžet bio manji. U odnosu na originalni deo, ovo je ogromni NJAH. Ali svejedno preporučujem. E, i da, na Easy modu može da se pređe za 2-3 sata igre bez prestanka, Hard je zajebaniji, čak 7-8 sati, a za stari mi je trebalo 3 dana lolo.

6. Dajte neku da valja, mrzi me da pretrazujem temu. Al ne da valja, nego da jebe.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.