Бесплатан СМС сендер

1. http://send.unlimitsms.net/
    Углавном наслов све говори. Тестирао сам ја и пар четера и ради нормално.
    Ако је неко имао искуства са овим да напише овде јел ово неки спајвер или можда наплати на неки чудан начин и то :)
    Ако је све ок имате бесплатне поруке :)

2. pa..ako sam kući, poslaću nekom poruku preko FB ako baš neam kredita,tako da mi i ne znači nešto ovo štos linkovo.

3. Јебемга манијаке :) некоме можда и помогне ако није теби :)

4. Aprililililili

Није априлилили ставрно ради :)

5. Anne Bonny
    Aprililililili

ZNAM KO SI EN BONI!!!!!!!!

6. Šaljem u Avganistan lolo

7. Не спемуј, јебем га линк стварно ради и окачио сам да помогнем некоме, Мојне кењате :)

8. Radi...Stvarno.
    Kako, nemam pojma.

9. Radi i sa Srbijom iz inostranstva! :-)

10. Деветар Цокулић
    Не спемуј, јебем га линк стварно ради и окачио сам да помогнем некоме, Мојне кењате :)

Ма не тооо, бре, него спемујем преко порука. Управо сам изложио другара да су му поништене оцене из првог семестра и да се обрати катедри у што краћем року. :))

11. Samo meni ne radi? Poslao sam sam sebi poruku pre 3 minuta čisto da testiram i ništa.

12. Ali svaki put je broj pošiljaoca drugi.

13. Ма не тооо, бре, него спемујем преко порука. Управо сам изложио другара да су му поништене оцене из првог семестра и да се обрати катедри у што краћем року. :))

A to može :D
    Xelo provjeri opet, radi 100 % :) ukucaj onu captchuu kako već :D

14. Hahaha Dželo proveri kredit. Inače ovo liči na neki privatni broj, ne znam na koju foru.

15. Inače ovo liči na neki privatni broj

Neki Irac dobrotvor :)
    Da nije Celt?

16. Meni je poslato sa broja 00353862604335.

17. CITAtMeni je poslato sa broja 00353862604335.TATIC
    Не шаље са истог броја никад :) мени је са 143531... :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.