![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Koji lol :) ovi turniri postadose jedini nacin da sakupis neki plus.
Шоми, Хујо Смрад, aleksandarkg, taedium_vitae, Sos i Mićko nisu objavili definicije. Dakle, dueli
Mićko 303 vs. Sos 275
taedium_vitae 215 vs. aleksandarkg 174
su još aktuelni, a Hujo i Šomi se čekaju sa odlukom o učešću.
MrRaleQ, obzirom da je u pravilima navedeno sledeće:
i
Nalazim da je tvoje prozivanje naokolo pomalo preterano. Slična situacija je bila i na prethodnom turniru na kojem si učestvovao. Čini mi se da si od celokupnog duha takmičenja ti sebe pronašao samo u bezrazložnom hejtu. To mi se toliko ne dopada da moram ozbiljno preispitati svaku tvoje eventualnu prijavu na sledeća takmičenja. Ovo pišem dobronamerno jer u pravilima stoji i
Nema potrebe za raspravom po ovoj odluci. Molim te da porazmisliš o navedenom.
http://danas.net.hr/2010/10/19/0511007.48.jpg
Dajte podršku Šomiju
Брус окачио сам је пре једно 10ак минута, стави онај коментар да је дефка са турнира
ubacio - malopre videh :)
Ja pišem upravo, brus, ne brini ništa. Samo ispade duža nego što sam planirao, ali saće valjda.
брусе, ти ми требаш!
пишем ја ово, чисто реда ради, да не рачунају квоту 1 тамо на кладионици, да не зајебем, иако противника нема, но ме занима... морам ли његове дефиниције да користим у негативном контексту? оно, пљујем га ја, све то стоји, али... могу ли овако да напишем: "ти си говно, посерем ти се у курац", при чему је израз "посерем ти се у курац" његова дефиниција. м?
Naravno, to i jeste duh ovog fajta - napljuješ ga, a argument pljuvanja je njegova misao :)
Ја могу да рекламирам дефку?
е, управо то ми треба. биће ова моја готова за једно пола сата, па ћу да сачекам можда мало да видим хоће ли да се појави, да буде поштен фајт.
Dćimiks, idi negde drugo pa reklamiraj, ovde je malo pusto u poslednje vreme :)
Bruconja, napisao sam, ako treba negde da kačiš. Nije nešto argumetnovana, al' morao sam ovom da udarim kontru.
Daklem, u duhu Ultimat Fight pravila: defke su vam golo sranje, ni jedna mi se ne dopada. Pluseve sam dao. :))
Иди јеби Џекија шабане !
Idi filuj se u senfaru, osmanlijo!
Elton: Mi podržavamo SMarka jer je obećao veliku paradu u centru Podgorice.
http://www.blic.rs/data/images/2010-02-19/14703_elton-dzon-reuter_f.jpg?ver=1266610883
Ahahahahah! Ove prozivačine su bolje od samih definicija! Ceo dan se smejem kao lud na brašno!
kampanja jebe! hahaha
http://promma.info/wp-content/uploads/2008/10/junie-in-leather-3.jpg
Ja sam Šomi!Glasajte za mene!
Toemoj šomi, ne tvoj!