★ VUKAJLIJA ULTIMATE FIGHT ★

1. јбт јуче забаговала вука кацам хтео да припремим дефку, а не будим се пре 14х... ништа, на муци се познају јунаци, саћу морати да коплодим!

2. е, ја сад вид'о да се дефиниције постављају у 12. шта бива ако сам закаснио пар сати, па бих могао тек око 19х вечерас (док ишчитам противника да бих могао да му се исерем у носину)? при том ваља напоменути да је разлог оправдан, превише смедеревке синоћ.

П.С. ПА НИ МОЈ ПРОТИВНИК НИЈЕ ТУ ОД ЈУЧЕ, ШТА СЕ КОЈ' КУРАЦ ЦИМАМ, ЛЛООЛ

3. ma svima sam plus dao, uključujući i protivnika. kvalitet definicija se ne dovodi u pitanje. jedino mi je žao što se nijeste potrudili da pročitate definicije i ukomponujete one koje vam se zaista nijesu svidjele i ostavili poruku o tome. moja dva zadnja pasusa govore o definicijama koje mi se nijesu svidjele. mada, svi već znaju da hejt bilo čega kod mene teško prolazi. JA HEJTUJEM HEJT :)

4. да, срето, то је поента :)

5. Цоа, мош кад оћеш да поставиш, ал као боље је што раније због плусева

6. а шта ако не дође противник? не постављам, оно, као у купу, чекам?

7. да, акг, само пичи, не обазири се на супарнике.
    није вам ни потребно задато вријеме, све се дефке затварају сутра у 12.00, без обзира на то кад сте их поставили

8. AJMO DŽONI, KIDAJ DŽONI!

9. хвала луло. ја ћу онда да причекам још (таман док га мало ишчитам), па ћу да му се покаким, чисто због оних кладионичара, да им не сјебем тикете, мада сам чуо да у управи александракга влада нека анархија, могуће да је продата текма, а међу навијачима се прича и да играју 3 за 3!

10. АЦО ЧЕКАМ ТЕ У ФИНАЛУ!

11. реме, ако ме сачекаш у финалу, ја женку не могу да победим (као у купу са нат х2), тако да рачунај да си победио :*

12. Опааааааааа! Женка ће да ти покаже шта је мушкост! Најебао си. :*

13. I ček, šta je sad s' nama koji nismo bili tu danas u 12?

14. piši je čoeče!

15. Можеш кад хоћеш да је објавиш, само што ће се у сваком случају закључати сутра у 12х. Елем, је л' неко гледао најпопуларније дефиниције данас? :Д