![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Јебига, то је оно кад погодиш прелаз, а рокнеш на Милан, квота 1.3. :)
Lakše razmem teoriju relativnosti nego ovu izjavu... koji sam nolajfer i nemač pojma...
Шта да ти кажем, кад си већ нолајфер бар си модератор...
Трпите сад кад сам побиједио :)
Планирам да покренем истрагу сад кад сам побиједио Џонија, да видимо ко су ти неваљалци :)
Можда нисам победио али сам победио. Наравно кеш који сам зарадијо од Њилда ћу дати на курве, кокс и алкохол а остатак ћу проћердати.
OD ovog može dobra defka da se napravi :) imam neku ideju, pa da pitam Njildea jel nije poblem da je realizujem ? :)
Ali samo je jedan od onih koji su imali 8 pogodaka tipovao na Glavnog :)
Varaš se kolega ja sam glavnog puk'o 2 iz iksa kvota 8,29 a Wilde me navukao na tanak led sa kvotom 1.5 na Kurajbera a znao sam da Lukšić i Milo finansiraju kampanju SMarku...
Ima neko ko je igrao Sarlo - Syngrafeas kec?
Morao sam da se iskupim za onu glupost sa kupa.
Ne mogu da lažem autore. Imao sam dil sa Smarkom da fasujem patos da ne bi morao nikom da bira defku.
Inače, bilo bi interesantno da jedan od elemenata sledećeg takmičenja bude komisija sastavljena od vrhunskih autora koji bi ocenjivali definicije od 1 do 10 uz eventualne komentare i tako. Ako ideja naiđe na podršku, mogu da proširim koncept.
Ja sam se nadao da će biti nekoliko rundi, to može solidno da se ubaci sledeći put.
EDIT: Ne rundi, krugova.
Dobra ideja.
Ništa gluplje nisam čuo...Evo, ja predlažem Syngrafeasa za komisiju, vrhunski je autor...lololo
Sarlo aj iskuliraj, proslo je takmicenje.
A dobra je ideja.
De si Rale.. jesi dobro?
Meni je tek sad zanimljivo...kuliram.
а види ралекуу криво што је шарло поменуо сунграфеаса уместо њега за комисију. па, ралеQ, видиш, рекоше да се за комисију бирају врхунски аутори, јебига. или бар одлични. евентуално добри. добро, бар они који знају да пишу нешто. знам, и мени би било криво, ал' немој да си киван.
Ahahahahahaha!
da priupitam nešto, nijesam bio tu, ako ima ko da mi odgovori... da li je Sungrafeas pobjednik nekog od ranijih kupova? čini mi se da sam negdje naletio na tu informaciju ali se ne bih mogao zakleti
Jeste. Piše kod Agija na profilu. :)
Слободно брате.