★ VUKAJLIJA ULTIMATE FIGHT ★

1. Cestitke Huju.
    Syngrafeas prodao mec zbog kladionice garant. :D
    Kad smo kod toga, dajte rezultate kladionice.

2. Cestitke Huju.
    Syngrafeas prodao mec zbog kladionice garant. :D
    Kad smo kod toga, dajte rezultate kladionice.

3. Ево биће за пар минута.

4. ЊИЛДЕ ВРАЋАЈ ПАРЕ ЛОПОВЕЕЕЕ

5. Singr se napasao suviše minusa, jer je, barem po meni, bio najveći favorit.
    A kad su favoriti u pitanju, ne gađaš loptu nego potkolenicu.

6. Bruse, ajd sledeca da bude u fazonu MOJ IDOL OD AUTORA, ili nešto na tu foru, pa da prijavljeni sami biraju koga ce veličati linkovanjem njegovih-njenih definicija. Malo Jin, malo Jang, a? Za ovu godinu dosta pljuvanja, bre! Što da uzimamo leba političarima!
    Ako napraviš tako nešto, obećavam da ću se prijaviti i ja.

7. но, све у свему, треће место посвећујем црногорцу, јер је рек'о да ћу да кикснем. ево ти курац, аветињо :*

Хвала, хвала :))
    Ладно си испред мене :Р

Мене јебали минуси, што ћу... 19 комада, али зато највише плусова, сад видим ОПААААААААААААААААА :)

8. Dejane, uzeću u obzir tu ideju, ako se dopadne i ostalima nemam ništa protiv ;)

9. Ko je ubo najvise parova na kladzi?

10. Не знам, само сам видио да није ко стрефио све, ено вам тема па пребројте, нисам се помамио о томе још да радим сад.

Брусе, нема ништа од тога :Р

11. Ne ruši sneška, Smarko - evo tebi ću dati Huju da te opjeva kako treba :)

12. Хуја бих тек рашарафио, па кад сам Џониа разбио, хујо ми је мачији кашаљ :)

13. Ја бих да ме жене опјевавају у својим влажним пјесмама и непроспаваним ноћима :)
    Него, мени је то њааааа, досадно је тако, боље је кад је клање :)

14. ako se dopadne i ostalima nemam ništa protiv

Ubedi ih da im se dopadne. Ideja(koja trpi promene, a to je na tebi) je u cilju pobuđivanja aktivnosti članova Vukajlije, što se juče pokazalo kao svrsishodno. Navijalo se kao na utakmici! Eto, i ja bi da igram u reprezentaciji! :)))

15. Možda bi bilo interesantno da svaki prijavljeni odabere svoju omiljenu vukajlijašicu pa da je "opjeva" ;)

16. Брусе, нема ништа од тога :Р

Aaaa, SMarko, rušiš mi sneška jer sam navijao za Džonija! A, pazi, on partizanovac, ja zvezdaš! E, to se zove ferplej, bre! :))))))))))))))

17. Mene samo zanima ko su oni huligani što su pisali grafite po tuđim plakatima :)

18. Ali samo je jedan od onih koji su imali 8 pogodaka tipovao na Glavnog :)

19. Džoni decxho što si mi oborio tiket?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.