Tepački klub "Vukajlija"

1. Facafacaa
    Тако је. Марш тамо на реакције, прави штогођ па да ти одабремо.

Osećam se izigrano. Postavio sam dve bezvezne reakcije, i posle 20 minuta nijedna nije odabrana! Nemoj da me provociraš. Ne znaš me, ja sam lud!

http://www.dodaj.rs/f/l/sy/1cMkt7LZ/neprovocirajme.jpg

2. vidim da su i žene počele da pišu o tepanju pa da se pridružim:)
    pobila sam se jednom sa nekim klincem koji je dirao mog mlađeg brata i rasplakao ga rečima-kad nemaš starijeg brata da te brani..
    jednom sam frajeru koji me je uhvatio za dupe slomila nos, ali neplanirano, zamahnula sam da ga udarim pesnicom i udarim ga laktom (jer je bio iza mene-logično) i njemu samo krene krv, imao baš slabu hrskavicu.
    jednom sam lupila drugu (najboljem) žešću šamarčinu jer me nešto uvredio i tad sam ukapirala koliko je nefer sa moje strane da udarim muško, s obzirom da bi, realno, svaki muškarac prosečne građe mogao da me zgromi.
    eto, otad nisam nikom ni šamar udarila.
    tuče sa ženama su za mene ispod dna dna. dno dna na minus kub negde. u to ne ulazim, mada mi jeste urnebesno smešno ali i sramotno.

3. Koja si čka Liblet, kapiram da bih te usrala od batina...

4. Ipce, ti si zensko brate?

5. Smešan si, nackli.

6. Ајде неко на Љубић Кеј.

7. Ja sam jednom bio u okolini kad je neka riba sjela liku na prsa (prije toga ga oborila na zemlju nekako) i lupala ga kriglom od pola litra po glavi. Lik završio sa teškim tjelesnim povredama u bolnici, bio ušiven k'o džemper. Uglavnom sa ženama se nije zajebavati.

8. ovde izgleda nema skoro niko ispod 190cm i 100kg a ti što imaju su pičkali čaka norisa kacu bili mali

9. realno...il su mali al zato su obučeni ko američka foka ili su minimum 195, a svojih stvarnih 83 kile zaokruže na ravnih 100

10. Jel ima neko da na ispriča neki događaj

11. ja sam prisustvovao sceni pre par godina kad su igrali fudbal fk kabel sa limana i mladost sa naselja i bila dogovorena tuča i uglavnom zaleti se 50 likova sa naselja na tribinu gde su bili limanci, a limanaca bilo duplo manje i počnu svi da beže, a ostane samo Crveni i kaže ''šta je pičke gde ste krenuli'', to kaže ovima sa naselja...i ovi samo laganini nazad na svoju tribinu...a lik je inače 170cm i 70kg....al lud ko struja, a zna da se prangija

12. ustvari lažem, i ja sam tad bio pored Crvenog, jedino nas dvoica nismo pobegli.

13. nista ja tebi ne vjerujem lolol

14. Ja sam jednom zmajevom slonu otkinuo kurac i udario Stivena Norisa u Batin mitraljez.
    Dan posle toga sam se prijavio za odvikavanje od narkotika. Aaaa, šta je pičke, ćutimo.

15. Ae nek neko organizuje neki sparing, iscimaću se ja da dođem sa par mojih likova, čisto da napravimo sprdnju.

Ili vi dođite u Doboj, tu ćemo uvijek moći u ovu salu đe treniram, ima strunjače, pa ako ste radi da se bijemo - skupite se i dođite.

16. Ja jednom gledao, došli neki cigani da biju dvojicu, šatro im dirao jedan od njih nekog brata, i dolazi pešes cigana, nunčake, kurci palci. I udari cigan jednom od ove dvojice šamar, i ovaj drugi se zaleteo jedno pet metra, i zakove cigana. I pobegoše svi cigani.
    Eh da, kad imate problem sa ciganima, Uvek ciljaj na onog najvećeg, ostali će da se razbeže.

17. Ma ja bih ovog skočka ispresavijo, burek sa sirom bih od njega napravio.

18. Eh da, kad imate problem sa ciganima, Uvek ciljaj na onog najvećeg, ostali će da se razbeže.

Nije to samo kod cigana tako nego kod svih.

Jednom je jedan drugar kad smo se tukli nas četvorica protiv njih troice al neki stariji likovi krkani a mi pijani, i oni nas nalemaju, a taj drug usto i počo da se dere ''upomoć pobiše nas'' haha a mi njih napali

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.