Ja znam jednog sa Vuke ko je jedan od najboljih profesionalnih francuskih kuvara.
Nema nikoga na Vuki ko mu ne zna nick, a članovi pojma nemaju da to radi.
ПА ТО САД ЛУЛО, СЕЧЕМ НЕКУ КОМАДЕШТИНУ ЈАЊЕТИНЕ, ИМА ВИШЕ СРАЊА ПО ЊОЈ НЕГО У ВЛАСУЉАРОВИМ ПОСТОВИМА! МОРАМ САТАРУ ДА ИЗВУЧЕМ! КАСНИЈЕ КАД ЈЕ ОЧИСТИМ ОД КОСТИЈУ И ОСТАЛИХ ГЛУПОСТИ ВАДИМ ножић за фину дораду.
Ja znam jednog sa Vuke ko je jedan od najboljih profesionalnih francuskih kuvara.
ПА ТО САД ЛУЛО, СЕЧЕМ НЕКУ КОМАДЕШТИНУ ЈАЊЕТИНЕ, ИМА ВИШЕ СРАЊА ПО ЊОЈ НЕГО У ВЛАСУЉАРОВИМ ПОСТОВИМА! МОРАМ САТАРУ ДА ИЗВУЧЕМ! КАСНИЈЕ КАД ЈЕ ОЧИСТИМ ОД КОСТИЈУ И ОСТАЛИХ ГЛУПОСТИ ВАДИМ ножић за фину дораду.
Najedeš se belog luka.
Naseckaš mi crni luk.
Propasiraš mi krompir za argentinske ćevape.
Napraviš mi salatu.
Плус?
Нарендам вам мајци! Напасете ми се босиљка сви с теме редом!
Kako je ova tema postala ovako šizofrena? Ajde svi na pohovane šampinjone i ličku basu - ko ne voli spremiću mu kačamak i mladog luka...
не спемујте тему!
нарендам вам пармезан посред лазања а и нормално!
Напацате ми се шницли преко ноћи!
More, nanu li vam i majčinu dušicu nataknem između mesa na ražnjić!
Накуленам вам се по предјелу!
е тако брус!!
побрашнавим ти тепсију и истопим маслац!
Положим ти крањску у науљени тигањ!
ФИЛУЈЕМ БЕШАМЕЛ ДОК ВРИШТИТЕ ЗА ЈОШ!
http://vukajlija.com/forum/teme/41220-sta-gledate-trenutno-ili-kuvarski-obracun?strana=9#post_1906400
много презачиним каријем!
ВАСКРСАВАМ ВОКИЈА КОСТИЋА У ПАКЕТУ СА ДЕБЕЛИМ ДУЛЕТОМ ИЗ ХАЈАТА ДА ВАМ СВЕЖЕ МЛАДИ ЛУК
аман! без великих слова бреее, жемске ће да оплачу! :)
појента теме ? :Д
деветаре, мораш од почетка да прочиташ како је дошло до ове свеопште псовачине у кухињи
(хинт: вучица21)
pa piše ti u naslovu coki! :P
posolim ti kafu!
inače, gledam telešop!
Uvaljaš mi šnicle u brašno, jaja i prezle.