Vukajlija Ol Star fudbal

1. PENZOSIMA SAMO BACIŠ MALO LEBA I ONI SE POMAME DA GA PIPAJU, A TI ZA TO VREME DAŠ GOL!

2. Najviše sam vremena proveo u špicu i na desnom boku.
    U sredini se nisam sjajno snalazio dok sam par puta bio na beku, i to je ubedljivo najlakše mesto za igranje.

Sjebo sam koleno pre god-dve dana pa sam batalio fusbal.

zaboravio si da kazes da ti je zenit karijere bio tri sezone u fk kabel gde si dve sezone ulazio sa klupe, a trecu si bio starter. Karijera pre Kabela u Borcu sa Klise se ne racuna jer stvarno nije vredna pominjanja

3. Hiljadu strana i fazon 100 ljudi igralo fudbal. Sa ove distance mogu da kažem da je tema uspela :)

4. Svaka vam čast za organizaciju.

5. Nisam očekiv'o moram priznati. U fazonu Agilni i ja smo se nadali najdalje da će nas se skupiti 5, 6 da pikamo tamo sa nekim likovima kad ono....

6. Има ли планова за овај викенд?

7. Ja idem sa ribom na pice...

8. Боже! Ти мене зовеш на пиће!
    Немој! Бићу ти болно откриће!
    Немој...! :'(

9. IGRAM I JA VELIKI FUDBAL!
    Mogu i eventualno da branim, ali mi se vise igra...
    Igram desnog beka i zadnjeg veznog.

10. Е, озбиљно вас питам, рекао ми Крле да га пријавим ако има нешто јер није у могућности. Да му јавим ако нема ништа овог викенда.

11. Veliki fudbal krajem meseca ako uspete da se dogovorite i ako budete smeli.
    Za ovaj vikend sada radite šta vam je volja.

12. Nadimak može dobro da opika.

13. Za ovaj vikend sada radite šta vam je volja.

Kako sad to?

SVI NA KONDICIONI BRE!

14. Ајде онда да се договарамо за сутра? Да почну пријаве!

15. Ja imam sjeban prst, ne igram.

16. Ај онда покрени пријаве, мене неће да слушају.

17. Dejanče
    Ne mogu da igram neko vreme fudbal zbog leđa ne znam tačno koliko pa čisto da vas obavestim da ne računate na mene. Želim vam sreću protiv penzosa :)

Реко ли ја?

18. Igrate fudbal na Adi (Beograd)?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.