E ako cemo da igramo ozbiljan fudbal onda ce igrati reprezentativni ljudi. Necu da igram ako ce da nas useru 16:0 i da mi igra nadimak desnog beka a blz zadnjeg vezbog- zaebi. Ako cemo da igramo onda navatamo neku do jaja ekipu, iscimamo Huga, Predrazinja. Chaveza, Andreja i tako te glave a ne likove koji se sapliću o svoj alter ego na malom fudbalu, moš misliti kako je to tek na velikom. Mozda mislite da kenjam il ce neko da se nadrka al bole me kurci. Ako cete da igrate s nekom bzvz ekipom onda cu da dodjem da zablejim na tribinama i cesem mudos, a ako cemo da igram ozbiljno onda moramo da cimamo ljude koji znaju jer ovih redovnih koji su tu uglavnom svake nedelje ima 10-12 max koji mogu da odigraju, tako da nam treba jos 4-5 ljudi.
Пребићу те јако у главу.
Poslaćeš me na ortopediju u Banjici (Beograd)?
Za sada igraju na Adi Beograd. Planiram do sledeće godine da im sredim nešto za Adu Bojanu.
Bojanu meni, Adu ostalima.
Imam dve Bojane, obe su udate.
мозхе
Imam dve Bojane, obe su udate.
Имам ја једну Бојану '93. Није удата и препичка је.
Taman za Pseta!
Бели Луди Железник (Београд), малопре
Ja bi te udate.
I da, ne bih se prijavio na blzov spisak ni za brdo makarona
E ako cemo da igramo ozbiljan fudbal onda ce igrati reprezentativni ljudi. Necu da igram ako ce da nas useru 16:0 i da mi igra nadimak desnog beka a blz zadnjeg vezbog- zaebi. Ako cemo da igramo onda navatamo neku do jaja ekipu, iscimamo Huga, Predrazinja. Chaveza, Andreja i tako te glave a ne likove koji se sapliću o svoj alter ego na malom fudbalu, moš misliti kako je to tek na velikom. Mozda mislite da kenjam il ce neko da se nadrka al bole me kurci. Ako cete da igrate s nekom bzvz ekipom onda cu da dodjem da zablejim na tribinama i cesem mudos, a ako cemo da igram ozbiljno onda moramo da cimamo ljude koji znaju jer ovih redovnih koji su tu uglavnom svake nedelje ima 10-12 max koji mogu da odigraju, tako da nam treba jos 4-5 ljudi.
Stvarno ispadaš pička.
Велики поздрав за Псета88.
Arlovski iscimaj ti bojanu
Ja imam samo Adu.:( mada je muslimanka, be znam da li ti je frka?! Ili da je nabacim blzu?!
Imam ja Bojanu koju sam vam ponudio, ali pošto vi nećete...
Nemam frku sa zenskim muslimanima takozvanim muslimankama
Ајде, овако:
Пошто се нико не оглашава, пробаћу да вас окупим.
Играчи:
1: Блзвезе
2: Крленце деведесетишест
3: Муња Земунац
Навијачи:
ЕДИТ: Ко не може да игра, а има слободно време, нек' дође да седи на трави и подјебава. Не знам што би то био проблем.
Nemoj na travi, pre'ladiće jajnike.