Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sutra? Kad? U 5?
Ne mogu ja, imam ispit u utornik, tek onaj tamo vikend sam slobodan. Mislim, slobodan, učiću i tad, al' mogu da izdvojim 2-3 sata za fudbal.
у ствари ја ипак нећу пошто кошарка почиње у 18:00 у недељу.
Pozdrav za sxomija dvajes tri i sve ljude dobre volje
Auu da, igra se košarka. I ja bih pre da gledam to.
E ako cemo da igramo ozbiljan fudbal onda ce igrati reprezentativni ljudi. Necu da igram ako ce da nas useru 16:0 i da mi igra nadimak desnog beka
Haha, triperu, igram bolje fudbal od tebe, samo sto nisam sebicno egoisticno govno koje ne zna da doda loptu, devetnaest puta usere akciju i onda dvadeseti put predribla dva igraca, da gol pa je kao zajeban fudbaler.
A uz to sa primarno golman u malom fudbalu, i to dobar, da ne argumentujem sad, verovatno te boli kurac
I da, koj si ti kurac da kazes da me neces u ekipi? Zabole me za tvoje misljenje. Pre svega, dolazio sam na vos pre tebe. Ako dvoje-troje ljudi sa kojima sam igrao i koji me poznaju (osim tebe), kazu da ne mogu da igram, onda necu igrati. Tako da... Odjebi.
Ајде онда сутра, а?
е за сутра не знам. ја бих најрадије у недељу ко људи у 12, 1. што стално у 5, 6 ко да има 40 степени као преко дана.
Realno, bolje u nedelju tako nešto, ionako teško da će od ovog čemera doći do 30 stepeni za dan.
И ја бих тако, али неће нико.
pozdrav za Pseta88, poznajemo se sa ceta na vukajlija.com
jedna mala digresija, moram da primetim kako bedno izgleda ovo sto blz (beograd) pokusava da vas okupi, a niko ga ne konstatuje. pozz
Поједеш ми кожицу што су ми скинули с курца.
Ahahaha koji plex ovaj nadimak!
Pajz ovako> cinjenica je da ne igras bolje od mene, drugo rekao sam da necu da igram sa vama koji losije igrate ne da bi vas uvredio nego jednostavno je sranje igrati takav fudbal pogotovo sa nekom ozbiljnijom ekipom i POGOTOVO VELIKI FUDBAL! Znao sam da ce se naci neka sitna dusa prozvanom al jbg matori to je cinjeica. Ja necu igrati bole me kurci, uzimi igraj i ti i svi ostali koji misle da mogu a ja cu da dodjem da blejim na tribinam i da gledam kako se gubite po terenu i da se valjam sa lordovskim bolom ku kurtzu.
Nisam nista uvredjen i nije mi frka da ne igram ozb. mozemo da igramo svake nedelje na Adi i da se sprdamo al ako igramo veliki fudbal to je nesto drugacije. Mali fudbal moze da igra i paraplegičar dok je veliki fudbal nesto sasvim drugacije. Vidimo se pozz i nadam se da ces mi omoguciti veliko uzivanje, salu, segu i poshalitze. pozz again
Смараш и превише трипујеш да си најбољи фудбалер и селектор и ти курци, а 24х играш игрице са 24г. Спусти се на земљу и прихвати чињеницу да ниси јебени Бензема. Не мош бити Бензема само зато што си пустио брадицу.
Трудим се овде да се окупимо за један обичан фудбал, а ви сви имате превелику жељу да серете по теми ко је бољи играч или јебени менаџер. Боли ме курац ко је какав, дођите у недељу у 5 да се истрчимо или ако већ имате жељу да ме дркате, дођите да вам јебем матер беспослену пошто ме јебете овде на теми, а на восу се смешкате.
Arlovski, brate, moguce da si bolji, tj. verovatno, ali isto tako tvrdim da sam bolji od recimo 70% vukajlijasa sa kojima sam igrao. Zapravo, ne znam odakle ti ideja da ne znam da igram? Mislim da smo igrali fazon 2 ili 3 puta zajedno, i to sam mahom branio. Cak se i secam da si jednom reko Agilnom "e, nije los ovaj nadimak" (doduse, mozda si bio ironican :) )
S druge strane, igram turnire (branim) sa ekipom gde igraju 3 lika koji igraju drugu ligu u malom fudbalu, i jedan koji igra prvu ligu. Kad igramo negde bezveze, cesto ja igram... A to su opet mnogo ozbiljniji protivnici nego vukajlijasi. I opet dobijamo.
A za veliki fudbal imam dobru brzinu i snagu. Plus, nije da sam ga jednom igrao.
Uostalom, videces na vosu, pre velikog fudbala... Pa ako stvarno budem los, sam cu odustati ;)
I nasao sam se izprozivanim jer ti ceo predhodni post zraci nadmenoscu i podcenjivanjem i blagim vredjanjem...
Arlovskog udarati u vilicu. Dokazano mu je tanka, kao i svakom drogošu iz Kruga dvojke (Beograd).
Пошто се нико не оглашава, пробаћу да вас окупим.
Играчи:
1: Блзвезе
2: Крленце деведесетишест
3: Муња Земунац
Навијачи:
ЕДИТ: Ко не може да игра, а има слободно време, нек' дође да седи на трави и подјебава. Не знам што би то био проблем.
arlovski je bradat i jede viskas, bolje je po vas da ga se plašite