Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ninka pa đe si ti kad mi rasturamo kroasanske sajtove sve gljivom u guč!?

2. U nedelju se igra nogomet...

3. Igra se, momčad će biti spremna!

4. Радо бих узео да дођем да вас гледам... Биће неш...

5. Napisao sam 4-5 defki, nisu mi nijednu objavili. :D Samo igrajte, boli vas kurac. Ja dolazim u BG oko 5. avgusta, ali imam ispite, pa do 6. septembra samo učim, van svih sam kombinacija.

6. U nedelju ćemo gubitniku splovilom proburaziti aniće lololo

7. Ja morao da ispalim, ne mogu da se povatam (ovo bukvalno) koliko imam obaveza!
    Videću sad u nedelju da dođem. Šta bi sa roštiljem? Meni se roštilja i napija.

8. Nikako da izvedemo roštilj Šane, jer nikako da nedeljom dođe onako veći broj ljudi, a na temi nema šanse da se baci dogovor. Smisliću ja već nešto za taj roštilj.
    Aj dođi obavezno u nedelju. Da se sprdamo malo i punimo gubitniku rč.

9. Igra se, momčad će biti spremna!

Деки, ако долазиш у недељу дођи колима ОбеВеЗно :цакле очи:, мис'им да ћу бити поново у саставу за наредно коло. лололо ло

10. Daću dvanaestopalačno crevo da dođem, ali ne obećavam.
    Našao sam neku basketaru u podrumu, pa vežbam po kući, driblam oko ugaone garniture!

11. Ja vežbam odbranu tako što uklizavam komšijama dok čekaju lift. Oni zovu lift i samo pritrčim i po nogama. Stoprocentni učinak.

12. Боли тебе курац, ти имаш лифт... лоло

13. dolazim prvom prelikom, drugari!

14. Боли тебе курац, ти имаш лифт... лоло

Ali ja treniram svak idan i idem peške na peti. Mora se biti spreman za fudbalicu.

dolazim prvom prelikom, drugari!

Čim budeš mog'o Bojsi odmah da si banuo.

15. I Bojsi igraš za nas...za "Lastu"....nećeš valjda da gubiš sa onim neznalicama svaki vikend lololo

16. Деки, ако долазиш у недељу дођи колима ОбеВеЗно :цакле очи:, мис'им да ћу бити поново у саставу за наредно коло. лололо ло

Ne mogu doći, na terenu sam ovaj vikend, a onaj post je čisto da se vratimo na VOS priču... A što se alfe tiče, ič ne brini, obećao sam ti: ispuniću.

17. Kako se zovu protivnici, Žoni?

18. Džoni priča gluposti, dobili su jednu utakmicu u prethodna 4 kola!!! RASKANTADUPECVETAĆEMO VAS!!!!!

19. Dve utakmice Marvele i to u poslednjem kolu lolololo

Kako se zovu protivnici, Žoni?

FK Gubitnik. Predvodi ih Reme ali više ne sme da dođe.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.