Vukajlija Ol Star fudbal

1. Menščini da ću ja u Gubitnik. Odvalićemo vas! Primetio sam da to često govorite.

2. Odvalićemo vas!

Možeš Mančester da formulišeš to kako god hoćeš. Ja volim da napišem IZMANDRKARIĆEMO VAS!!!!

3. Raskantakurajberisaćemo vas!

4. E tako. Izraz koristi koji god hoćeš :)))

5. RASPROSTOČINIĆEMO VAS!

6. RAZBUREKOSIRNIČIĆEMO VAS!

7. RAZBUREKOSIRNIČIĆEMO VAS!

E ne možeš da veruješ kako sam dobar burek sa sirom jeo juče u Titelu! Opravio ga Goranac ne mož' d'omane!

8. Ja imam vamo Goranca sladoledžiju. Ne mož' mu se niko meriti sa kvalitetom sladoleda. Kurac, sad mi se jede sladoled, a daleko centar grada. Nema veze, sladiću se pobedom u nedelju!

9. иначе колко сам сконтао

Деки, Марвељ, Енеми, Чакец, Бвлдга, Манчестер, Ременски и ја ћемо бити на терену у недељу? Ух ух, рекло би се, комплетан састав!

И чисто да се зна НЕ СТАВЉАЈТЕ ЧАКА НА ГОЛ!

10. AAAA ja ne mogu nikako sad u nedelju imam voznju , ali sledece cu videti da izvrtim da banem :D pa mora fudbalica da se opegla . A inace pozvani ste u Barandu svi djuture na mini pitch teren , zajebalo veka . Taman malo i seoski turizam ovo ono ;)

11. Ja sam na tribini, ako dođem.

12. pa mora fudbalica da se opegla . A inace pozvani ste u Barandu svi djuture na mini pitch teren , zajebalo veka . Taman malo i seoski turizam ovo ono ;)

Leb ti jebem pa sad mi kažeš! Ja sam sad u Titelu i traba da radim u Barandi i Opovu sledeće dve nedelje...

13. Јбт, ти колико си земље премерио смучиће ти се чак и мерење курца.

14. Јбт, ти колико си земље премерио смучиће ти се чак и мерење курца.

A da ne radi on ko neki putujući grobar lololololo

15. Ima da vas istamburamo na fudbalu, sve će da zvoni !!!

16. Ima da vas istamburamo na fudbalu, sve će da zvoni !!!

Kume, naduvaj loptu loma! A inače standard, znači, dolazimo po tebe i sve po dogovoru!

RASPIZDIČEREČOGUZIĆEMO VAS!!!!!

17. Kume, naduvaj loptu loma!

Evo, ima da je naduvam k'o Gubitnik Lastu hehehehe

18. vid' ga, zoki, šta napraviste od čo'eka.. ima vukajlija mozak da mu popije!

19. Ima da vas ismatrubiramo na fudbalu..

20. ОЋЕЛ ДОЋИ НЕКЕ ПИЧКЕ?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.