U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
PONESITE SVETLU JEDNU I JEDNU TAMNU MAJCU SVI! ODVALICEMO VAS!
U vama sam.
Ja cu na zalost morati da igram sa klincima u kraju zato sto sam imao voznju -.-' sledece nedelje planiram da dodjem . Samo javlja se mali problem sto cu cele nedelje provesti kod babe i dede gde nemam komp , a ne internet tako da nznm kako cu da se informisem . Ima do sledece nedelje dosta i ja kenjam , kinezi sagrade most za nedelju dana .
Baci nekome broj u pvt, pa neka ti pošalje poruku ako se bude igralo. A ja se možda vraćam na borilište za 3 nedelje.
Tu sam verovatno i sledece nedelje tako da mozete da me ocekujete.
Ja sam tu verovatno do kraja života - vaših naravno.:D
Opa, Mančester preživeo i hoće još. Bilo je do jaja, samo kratka bleja posle.
Ја сам дао гол, то је битно. Најјачи моменти су дефинитивно Фејзара и Ременски попут Балотелија и Коларова, а ауторитативни Ђони, кидач Ењеми, неухватљиви Муњес Агиларес и индијско божанство са петн'ес руку, Гонзало, њима - ћеститке на победи! Дуваљка на нивоу, све похвале оном ко је донео.
И да, оног Бајерна, следећег пута везујемо за дрво. Луд човек.
Mancester sa istegnutim preponama. Kapiram da ce proci za nedelju dana.
...везујемо за дрво
Za koga od vas? Ima vas šuma u ekipi.
Opaaaaaaa!;D
Za koga od vas? Ima vas šuma u ekipi.
Opaaaaaaa!;D
Уууу, завуко Бајерн онако професионално...
Ali si ga zavukao za sve pare. Bas si me, onako, zatekao na mestu tim golom.
Opasno nam je zavukao sada.
Ja sam se raskinuo sa poimanjem! KO VAS JE PIPO!? lolololo I da zapišem: štikla!
http://vukajlija.com/reakcije/12726
Деки је и поред физичке сличности и овим потврдио да је директни потомак Дијега Арманда. Очекујемо још божију руку и то је то, пишемо молбу и шаљемо за Аргентину да те Марадона усвоји.
to već bilo na prvom mom VOSu :)
Čavez će verovatno da se probudi u Ljubljani lolo
http://vukajlija.com/los-trip/188654 ЕВО ЈЕ ОНА ДЕФКА НАЈЈАЧА ИКАДА НАПИСАНА АЛЕ ЕЛ АЕЛ!
Stigoh! Navatao samopet Madarski šteker pa imao za muziku. Sve okej. Bilo je odlično. Zaslužio sam djački dinar onim golom, i jer sam Marvela naterao da ga zakuca sam sebi.
Od sada staviti na prvu stranu - Čavezov djački dinar, za ubuduće da se zna!
I šta je sise, niko onaj gol moj ne pominje? Kolektivno po burek o'šli.:D
Чавез вас све закоп'о оним голом, јес' и мене је, али вас је бар тројицу прошао, лоло