Brzo meni raste kosa, šišam se jednom mesečno ali sad sam se baš ogulio, ošogunavijo što bi rek'o paninaro :) Da nisu možda lokne imale ulogu u scenariju? Kao, "i za kraj nakon što ste videli kako se kupa Bebop u fontani od kokiške i mentosa ovako izgleda kada gori kosa"
јебо живот нико да помене да сам дао 4 гола. лолололож
добар фудбал ал ме мало сморило што сам и ја попиздео и што је почело да буде тензије. кад се само сетим да смо раније играли и спрдали се без да је било издркавања сад ме све јако смори. иако сам и ја био одговоран мало за оно срање синоћ. сори момци следећи пут ћу бит ведар и насмејан, ипак ВОС има неку другу ствар за смисао
Ozbiljno? Svaka čast maćori! Kako da se ne iznerviraš, daš 4 komada Lasti vašljivoj i opet nađu za prevashodno da te nešto prozivaju i da marginalizuju uspeh te vrste! Dole Lasta!
Ozbiljno? Svaka čast maćori! Kako da se ne iznerviraš, daš 4 komada Lasti vašljivoj i opet nađu za prevashodno da te nešto prozivaju i da marginalizuju uspeh te vrste! Dole Lasta!
Otkazujemo snimanje dokumentarca dok ponovo ne niknu loknice.
Ја замало д'умрем када сам прочитао ово.
Што се тиче документарца реално Агилни ниси ништа снима' скоро.
Оће барем ова неђеља бити у Пет или опет у Шес' пошто серу како ће бити топло :Д
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Vidi ga Deki. Dođi Deki, mali Deki lololololo
I ja sam za. Nema dokumentarca bez loknica lololo
Deki, po veličini cigare bih rekao digraš za FK Gubitnik olololo :)))
Brzo meni raste kosa, šišam se jednom mesečno ali sad sam se baš ogulio, ošogunavijo što bi rek'o paninaro :) Da nisu možda lokne imale ulogu u scenariju? Kao, "i za kraj nakon što ste videli kako se kupa Bebop u fontani od kokiške i mentosa ovako izgleda kada gori kosa"
LOLOLOLOLOLO
јебо живот нико да помене да сам дао 4 гола. лолололож
добар фудбал ал ме мало сморило што сам и ја попиздео и што је почело да буде тензије. кад се само сетим да смо раније играли и спрдали се без да је било издркавања сад ме све јако смори. иако сам и ја био одговоран мало за оно срање синоћ. сори момци следећи пут ћу бит ведар и насмејан, ипак ВОС има неку другу ствар за смисао
Ne kapiram što se nervirate... Mene boli kurac uvek, osim kad omašim gol, onda se iznerviram, al na fazon 2 sekunde.
ма џони измишљо неке моје фаулове лоло
To dao dok Agi i ja nisamo došli. Posle se uprdeo lolololo
Stvarno, mislim nije bila neka tenzija, a ti je Fejz nisi ni pravio, ali može i bez te male, što je Munja malo podigao. VOS je ipak zezanje.
Zoki je morao taj dan da vozi tudji viljuskar, zato je bio nadrkan :))
Ма Зоки вас тролује искусно, краљина. хД
Kacam neuhvatljiv. :)
Ја замало д'умрем када сам прочитао ово.
Што се тиче документарца реално Агилни ниси ништа снима' скоро.
Оће барем ова неђеља бити у Пет или опет у Шес' пошто серу како ће бити топло :Д
Колико сам ја чуо јуче, остаје у 6, али сам брзо отишао. Ко зна шта су они под дејством алкохола одлучили. лололо
Овако нешто:
"Следећих пет у неђељу, дођите на лопту и нека агилни понесе терен."
Da, da....Zoki to radi vrhunski. Uverio sam se milion puta :))))
Ostaje u šes.
I, da, ne prokomentarisah Dekijevu frizuru.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
NINČIM IZAZVAN!!!
Деки дуво бакљу ОЛОЛО
https://i.chzbgr.com/completestore/12/8/16/ywBwoMWPwkSM7eYVAa32Cg2.gif