Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ja u kranjem slucaju mogu da vozim u Stojnik, al' ondak bih ostavio svecu da se vucara po prevozu sa kraja na kraj grada. Inace, Fejsa ne dolazi sutra, a igra u nedelju. Tako da, ako Deki ne vozi, ili Enemi, ili Gusti, ja cu voziti,pa imamo dvoje kola. Kod mene mogu ja + 3 co'eka!

2. E jebem ti život, sad nas je 5 ponovo lol.

3. Ja nažalost ne mogu sutra. U nedelju mogu, i verovatno ću ja voziti. Ali videćemo još sutra

4. 2 na 2? Agi gde je snimak lololol.

5. Ajte bre ljudi, igra mi se fudbal.

6. Ne znam koji kurac onda da sutra dolazimo. I meni se igra, ali brate da se cimam za 2 na 2, zajebi.

7. Dovešće Laki i Čak par njih, reče još neko....biće vas.

8. Ma malo nas je znamo to, ma nema nas ni sto
    i nikog se ne bojimo samo tebe ludo volimo
    ALE-ALAL-AEEEEE ALE-ALE-ALEEEEEE!!!!
    http://www.dicty.info/slika/b/farm2/1361/5117585151_0f28b0ea48/Baklja.jpg

9. Dolazi i jedan moj ortak,aj samo dodjite,i jel imamo loptu?Valjda fejz inace donosi loptu,a ako on ne dolazi...

10. E ipak ne dolazim, ni onaj moj ortak sa faksa.
    A ni Laki...

11. E baš ste neki lolol. Je l' ovo prva nedelja bez VOS-a uopšte?

12. ништа онда.

невезано, искористићу да као генерални секретар, управном одбору клуба упутим предлог на разматрање, о почетку тренинга на трави у што скоријем временском року. замолио бих вас да се изјасните.

13. Davide, možeš sutra na trening na travi. Koliko nas ima za sada, ko ide? Kod mene u kolima još jedno mesto više, pošto tasta ne vozim. Dakle sa mnom u kolima Džoni, Fejz i Marvelj za sada. Može još jedan. Vidim da idu Bvdlga, Gusti, Deki (ali ne igra), Enemi možda, kao i Arlovski. Neamnadimče, gde si ti?

14. Ja čim dođem s posla moram negde kopačke da nađem. Juče nisam uspeo.

15. Nemam Skajrim na poslu mamu mu jebem

16. Čim stignem kući ubiću četir zmaja :)

17. Deki što ti je isključen fon? Pokušavam da te dobijem. Znaš šta mi treba ako imaš? Kopačke. Polude da ih nađem negde.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.