Vukajlija Ol Star fudbal

1. Agilares, kad skupljaš pare? Imam ideju ;-)))))))))

2. Fejz je zadužen za novce :)

3. reservoar, fejs i ja odvec imamo ideju :)

4. људи нама треба још 8 сома. за регистрацију јеботе. има тамо листа оних који су до сад дали а њих јњ 12.

Андреј Арловски 1000 динара
    Џони Курајбер 1000 динара
    Деки АОД 1000 динара
    Енеми оф д фри врлд 1000 динара
    Давид 1000 динара
    Хомбре 1000 динара
    Фејзбукманијак 1000 динара
    Лаки 1000 динара
    Немнадимак 1000 динара
    Агилни 1000 динара
    БВЛДГА 1000 динара
    Ман утд 1000 динара ....

Чека се још

5. иначе сад гледам, 1. новембра смо имали 10 сома а данас 20 децембра имамо 12.... значи за месец и по дана двоје је дало паре за клуб, нисмо успели да скупимо за регистрацију нити да подбнесемо регистрацију пре нове године и све у курац.... ето зашто сам причао да они који не дају паре коче акцију ЕТО ЗАШТО! стварно сам разочаран мајке ми. ко говно се осећам због ове испале!

6. Fejze, ja dajem sigurno, brate. Evo kad se budemo videli u "Romantici", odmah dajem koliko treba. Može u evrima? lololo :)

7. може тебрекс. завешћемо је под "донација иностраног тајкуна" лоло

8. Ma, zavedi de oćeš, samo da se to odradi već više jednom...

9. Ja otpadam iz priče oko kluba. Jebi ga kad ne mogu ovih usranih 1.000 dinara da dam ovoliko dugo, šta li će tek biti svaki sledeći put kada bude trebala lova da se daje, a svi znamo da će trebati.
    Ne vredi, meni se situacija totalno usrala u poslednja tri meseca tako da ništa od ovoga oko kluba, ma koliko ja to želeo.

10. Ljudi, ja moram da pitam samo ima li se u planu neki sponzor možda u nekoj bližoj budućnosti, a kojeg ili koje bismo mi reklamirali na ovaj ili onaj način? Je l' glupo što pitam? Da li FK Stojnik ima sponzora?

11. Trener je alfa i omega! lolololo

12. Al' kapiraš na šta ciljam, Deki...Mora da ima neki kafić/mlekadžija/mesar koji bi platio dresove/trice/kučine za marketinšku nadoknadu slobodne vrste...

13. Poludisperzija i krečana Stojnik generalni sponzor FK Sojnik koji igra na Areni Majdan popularniji naziv Kop!

14. ROMANTIKO ČUVAJ SE!!!!!!!

15. Ćufta sponor Stojnika! Kako ste romantični ovih par strana

16. АЈМО КО ДОЛАЗИ ДА ОВЕРИ ОВДЕ ДОЛАЗАК ДА ЗНАМ ДА РЕЗЕРВИШЕМ и ДА КАЖЕМ КОЛКО СТОЛОВА ДА НАМ СПОЈЕ!

17. Dodji gore nek' se telo uvija, uvija, platice ti cika dobro, tvoja sam lutrija! :D Ja dolazim 90 posto!

18. Ja dolazim i donosim svoje piće!!! Jebse romantiko!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.