Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
PONAVLJAM MOJ POST SA PROŠLE STRANE:
Samo ovako da izvedemo, januar odmor, kreće se početkom februara. Pravimo jedno okupljanje poslednjeg vikenda januara, da popijemo pivo, dva i skroz se dogovorimo. Taman igramo ceo februar i mart u balonu, 8 termina i onda kreće april i ponovni izlazak na betonski teren + Stojnik. Mislim da je to sasvim OK.
Braćo VOS-džije je l' ste za?
Za sada su se načelno složili: Ninka, Školjkaboj, Gusti, Agilni, Enemi, Deki, Vajt, Ombre, Arlovski, Gonzo, Drti Dvorf, Mačester i ja. Ajmo ostali.
..i ja
Dodat si u post Arlovski.
Načelno se i ja slažem, ali ništa konkretno za sada ne mogu da kažem, t. da li sam siguran ili ne za ovo.
Ubačen i ti. Ponavljaću taj post na svakoj stranici.
Ja sam za, ali prvo izračunaj koliko će svako morati da da po "planinarenju"
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FQ4poXxy22w#t=37s
Pa 300, 400 kinti. Sve zavisi koliko nas je. Što više to bolje. Ja mislim da je najjeftiniji Argentina, ali to je na kraj munzea, tako da je daleko
I ja sam svakako za balon varijantu, samo ako budem pri jebenoj kinti, a koliko god to neverovatno zvučalo, kod sebe nemam ni prebijenu paru. Tj. imam, ali od tih treba da uplatim članarinu za ovu godinu u Omladinskoj... Jebem ti ćivot ja ovakav odvratni.
Džoni, bolje uzmite pravite spisak.
Vidite ko kad može i ko šta igra.
Nemoj da dođu na fudbal tipa Gonzo,neam nadimak, Bebop i ja. 4 golmana i onda kao mene stavite fol u odbranu i tako...
Ovo treba da bude ozibljno bre!
Ma polako...ako necemo igrati u januaru, onda nema frke...samo da se raspitamo za balon, i da to odredimo na vreme, kako se ne bismo posle cimali oko toga.
To je to. Dvoranski, da ne kažem balonski VOS počinje prve subote ili nedelje uveče u februaru.
Aj ubacite i mene..
Evo odmah Dvorfe.
Oj, ja se prijavio za balon pre par stranica i sad me nema, država duradi nešto!
333554445332233
samo 14 i 20
идите дајте по 400 кинти недељно и онда израчунајте да је то 1600 месечно а цена за АФК Вукајлија је 1000 динара месечно, па онда сви ви видите јел боље дати балону 1600 месечно ил дати за НАШУ заједничку идеју 1000 динара. Ја нећу у балон, ја ћу дати за клуб
Mančo ubačen si.
Fejz ima doduše pravo. Moramo da vidimo sada drugu turu da damo za klub. Fejzaro, meni je Bebop dao soma tako da računaj i to. Naravno, da vidimo i za termin da se iskombinujemo. Manje alkohola, više sporta.
Eih, daleko je februar!
mora od tridesetog januara da se počne sporcki živeti, makar jedan dan u nedelji.