U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Smešno je bilo kada smo dali prvi gol nakon njihovih 10 pa kad smo počeli da se deremo JEBI TROMZOAA, JEBI PLATANE i tako.
Igra se u isto vreme Agilares.
A jes bilo smešno kada smo se drali JEBI TROMZOA lololo
Sve u svemu moramo bolje. Svi smo podbacili. Grešio sam i ja, a nisam uspeo ni da prenesem ono moje da me slušaju svi u odbrani, što uvek uspem. Nekako sam i ja bio mlak juče.
Prijavljujem se za sledeću nedelju, nije fazon samo vi da osetite slast poraza :)
Odmah se pravi spisak za sledeću nedelju.
Potrebno je da bude 8 igrača.
02. Agilni
03. Arlovski
04. Grifin
05. školjkaboj
06. Zoki Munja
ја можда
ЕДИТ: иначе џони одговорио сам ти на поруку, ал сам тек јутрос видо да није отишла :/ смор. иначе нисам имао бројеве ни једног ни другог
Džoni napravi novu listu za ovu godinu!
I upiši B umesto plusa!
Piši i mene za sledeću nedelju... Jebemo platane u najavi!
Tefteriši i mene.
Ne verujem da ikoga zanima, ali i ja skupih tih 50 neto pluseva, pa reko da se javim :D
Inace, ako vas zanima neko sminkanje rezultata, to se obratite Gustom, obzirom da sam ja osnivac onog Platoa, pa ne bih da me optuze za sukob interesa :D
P.s. Nisam jos u toku sa ovim lolotrolo fazonima, pa cu do tad da stavljam smajlije :D Hvala
Stavite i mene na spisak za sledeci fudbal...
Šta misliš kako? lololo Topli pozdrav.
Vid' ga Rakocije što je skupio 50 poJena.
Naučićeš ti lolololo ništa ne brini.
ovde loločemo non-stop.
Dobro Fejzaro, taman su oni mene zvali. Mogao bi sledeće nedelje u balon na fucu.
Vajte, odrađeno.
Ololo, Rakocije, nisam skontao da si počeo pisati, zveknuh ti minus danas :D
Taman je 50 poena nakupio.
RAKOCIE DEDŽGO NETJESX PRAVITI POSTERE lolololo
Ne prijavljujem se zbog fejla juče, ali moj predlog jeste da odložite malo kasnije zbog jeftinijeg termina!
http://www.011info.com/sportski-objekti/balon-za-fudbal-foot
http://www.011info.com/sportski-objekti/balon-za-fudbal-foot
Mislim da 500 kinti i nije neka velika razlika kad se podeli na toliko igraca...a moglo bi da bude problem hvatanje prevoza nekim ljudima...jer dok se obucemo i krenemo ode 15ak minuta, dok dodjemo do stanice...
Ja možda.
А што не би играли онај термин у 12, фазон у суботу и онда на пиво негде одемо до превоза ил шта. јеботе термин 2 сома. СИћа
Долазим и ја. Термин кад год оћете, моторизован сам, боли ме курац. лоло
Ja mogu samo neđelju u 6.