Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Прилика да вас разтарангузимо! лололо
А чек, је л' нам долази Ракоције? Он је ваш ал је и наш!
Pa to! Deset protiv mene!
Ne dolazi. Ode na zimovanje.
Da ponovim:
Gajba piva m? :-)
Nema gajbe za tebe. Moraš smršaš ;)
Znači spisak ipak nije zaključen? Mogu i ja da se dovučem?
Možeš što se mene tiče. Pa da posle par meseci najzad odigramo veliki derbi LASTA-gubitnik
Па како кад нема Губитника?
03. Debilko
04. Kačamak
05. Tuljan
06. Školjkaboj
10. Zoki Munja
raja
Eo ga :D
Дебилко је играо за нас, Качамак и Туљан су били неопредељени чини ми се, Лаки не знам за кога је играо, само ови двојица су ту. :Р
Znam da je Laki igrao za njih kada sam poslednji put bio. Eto im kačamaka i tuljana, nama debilka :D A ko da je bitno, tamo ćemo se dogovoriti uostalom :)
A onnda neću ima ih i previše, suvišan sam...
Što si bre devojčica :D Jel vidiš da nas ima 11? Znači fali igrača :)
Да бре, игра се 6 на 6, а требаће још и замене. Плус је Џони рекао да није сигуран.
Ja sad ništa ne kontam lolo. Znači treba još igrača, e u tom slučaju dolazim.
Само ти дођи и не распитуј се много. лололо
Ja ne mogu da dođem, polažem u ponedeljak za vozački, moram se fizički i psihički pripremiti za to. :)
E ja ne znam dal' cu doci sutra, neki virus me sjebao... javljam se sutra, kad budem znao jel mogu ili ne.
500 STRANA, MI JEMEN