Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
:Кхм кхм:
Leprikon nam realno ne treba, pošto on neće da trči a mi već imamo golmana, ali ako neko ne dođe iz naše ekiše biće odličan za odbranu zbog svoje sportske građe.
ти ће ми кажеш
Zezam se Leprikone, a i sam kažeš da nećeš da trčiš a mi smo toliko dominatni da ako budeš bio u odbrani nećeš morati ni metar da se pomeriš
Leprikon munja dolazi da mu platim pivo, obećo sam deci lolo
Pa bolje šamar da si mi udario :( realno decxko je fezara ...
A ENEMI SAJLA!? NJEGA STE ZABORAVILI!?!?!?
Enemi, tebrić, a da ti preletiš preko u Gubitnik? :)
Не знам, договорите се, ја само хоћу да играм фудбал, мене политика не занима... лоолололо
Viđu ga ovaj što nam potajno krade igrača! Aaaa, pa neće to nezapaženo proći. I to udarijo na temelje naše odmbrane! OSTANI ENJEMI, DAĆEMO TI VIŠE PIVA I ČIPSA NA BLEI OD NJIH JEL SMO U BOLJOJ FINANSIJSKOJ SITULACIJI!
Ne damo Enemija, jer tako smo u mogućnosti.
људи слоба се запослијо у форуму изгледа и питање кад и шта ће моћи за дбалфу... ја сам капарисао смену суботом преподне јер сам капирао да ће фуца да се игра све касније и касније, начи после 4, ко прошле сезоне што је било, термин у 6. а недељу сам капарисо ноћ, тако да ћу моћи и у Стојник да идем ОПАААЛАААА
ал овај викенд тешко, јер имам другу шљаку, која је до фазон 4 5 па док се довучем на аду то је већ пола 6 стога ћу искулирати овај кендви. И да поновим момцови, да ми спремите статистику да ажурирам тему!
Голови, резултати и ко је колко текми одигро, првенствених и ревијалних ЛООЛ
Љубим :*
I ASISTENCIJE! Moram bre i ja u nečemu da budem među privima. Ja golove nisam pogađao ni dok sam trenirao fudbal a kamoli sad kad nisam u formi.
Mančo je l' dolazi ko iz naše ekipe osim tebe i mene?
дођи слобо, нећу да те бијем, не бој се :3
Ja koliko znam Devetari dolaze svi, željno iščekuju naredne duele.
Izgleda samo da će nam vreme krnuti kurac i da će padati jebena kiša, tako da je Gubitnik izbegao provaljvanje čmara koje bi im se dogodilo, ali još ima nade za sunce, a onda hard kor ne gine lololo
Ja ionako ne mogu digram u subotu, pa mi nije žao, lolo.
E, ko sve ide za Stojnik u nedelju?
Ja radim Agilares....i tako do sredine aprila.
Ja bih išao u Stojnike a bogami i na Adu, Lastoa oslabljena za Kureta, Agija, Gonza, Arlofskog a mi pojačani Slobinim odsustvom ihihihihi RASKANTAGUZIĆEMO ŠTA GOD DA STE TAKO POLOVNI!!!
Nisu oslabljeni za mene. Ja dolazim na Adu posle šljake u subotu. Tu je i Enemi, tako da znam da nećete prići golu, a napred šta uradimo, uradili smo lololo
а и да приђу голу, шта ће урадити, ако вам ја будем мењао голмана, реално
Ninka dolazi oko 2-3.
КА РА ЋЕ ВАС ФЛАФИЧАСТИ!!!312312