Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
E Fejz, ne moraš da računaš ove proseke bezveze, koga zanima može sam da izračuna, samo golove, utakmice i poene zapisuj.
Ada Ciganlija, 14:00, kod kamenja.
01. Johnny Kurajber (100%)
02. David (100%)
03. Manča (100%)
04. Drug Raja (10%)
05. Blejk Grifin (100%)
06. Enemi (100%)
07. Agilni (60%)
08. Leprikon (13%)
09. Neamnadimak (50%)
10. Školjkaboj
11. Deki (98%)
12. Ninčilo (100%)
Može li to ranije ikako da se organizuje?
Ko'lko ranij?
Organizuj VOS, organizuj klan u AWTOR-u. Kad ja da pišem defke? lolo
Свиђа ми се детаљ са процентима. :Д
+
Hoće li biti procenata i na kraju fudbala? Ono, koliko helta nam ostalo?
+
Fala, fala. Rek'o tokom nedelje svako prijavljuje kako stoji, pa menjamo procente i to lololo
Vidiš, to mora da se izvede :)
Stavi meni 60%, pošto ođe kaže da će 40% biti kišurine.
Utakmica izmenju Fk.lisovica i Fk.Stojnika odigrace se u Sredu 10.04.2013. U Lisovicu sa početkom u 17h. Plavi Tigrovi mi idemo kod njih da ih Pobedimo. Izacicemo u Najačem Sastavu. Boricemo se kao da igramo ligu Šanpiona i videcemo koliko vredimo. Digla se velika prašina. Obavezno svi da dodju. Idemo u fudbalski Rat. Vaš Predsednik Fk.Stojnika
sad mi poslao buzda da ce biti na toj utakmici prisutni i novinari i mediji, a gledacenas i sponzori. s obzirom da moramo da budemo koNplentni, ja najverovatnije idem...
e da, planiram da uskoro navratim i na vos, posto sam vas se, moram da priznam, po malo i uzeleo hehe
Napisao je i "gledacenas sponzori".
Aj sad za vikend.
ne mogu da pohvatam sve :) sad cu da se ispravim... nego, ko jos ide?
KOCKAR BEZ SRECE, KARTA ME NECE, SAMO ZA PORAZ ZNAAAAAM
http://www.youtube.com/watch?v=RE3h_umLpzg
edit
ako budem bio u bgu sigurno dolazim
Agilares ti upadaj u SWTOR danas da te ubačimo u gild.
Ја наравно као и увек, долазим 13%
Idealan materijal za FK Gubitnik lololo
Stavi i mene na spisak... samo da ne bude kise. Gledam sad dva razlicita sajta za prognozu, po jednom ce biti kise po drugom nece lol.
98%
Ma nema veze, može i u 2, al' onda ću da palim nekad ranije. Zapiši i mene.
Nemojte to sa heltom ja bih uvek sa nulom završavao. :(
Ada Ciganlija, 14:00, kod kamenja.
01. Johnny Kurajber (100%)
02. David (100%)
03. Manča (100%)
04. Drug Raja (10%)
05. Blejk Grifin (100%)
06. Enemi (100%)
07. Agilni (60%)
08. Leprikon (13%)
09. Neamnadimak (50%)
10. Školjkaboj (80%)