Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ada Ciganlija, 16:00, subota, TAČNO NA VREME DA BUDETE NA BETONSKIM BORILIŠTIMA KOD GOLF TERENA, TAMO SE NALAZIMO, A NE KOD STONHENDŽA!!!

LEMAJA NE MERI VREME!!!

AL' ZATO DOLAZI MANČA KOJI NE IGRA.

LASTA:

01. Gonzo
    02. Blejk Grifin
    03. Agilni
    04. Ninka
    05. Arlovski
    06. Gusti sok
    07. Enemi

GUBITNIK:

08. David
    09. Laki
    10. Deki
    11. Fejz
    12. Zoki Munja
    13. Vita

FLAFIČASTI:

14. Andrej
    15. Drug Raja
    16. Kačamak
    17. Marveljous
    18. Punjač
    19. Buzdin rođak

2. Je l' opet dolaze oni poluprofesionalci? Prijatelji prijatelja.

3. Imaš grupu na Fb-u "Svi mi koji se i dalje skupljamo kod kamenja", pa vidi tamo...

xe xe

U 4 onda. Da RASPAMPRKARAMOSILUJEMO gUBITIKA I fLAFIČASTE!

4. Koje Flafičaste, za sada samo Kačamak i Raja tu.

5. dolazim i ja i prikljucujem se vasem timu :3

6. flafiji lome noge ostalima :3

7. Долази Пуњач, идол младих!!!1112312

8. KOD KAMENJA U 10 DO POLA 16 I 25 MINUTA!

9. деки мађијо ај спавај мало лоло

10. KOD KAMENJA U 10 DO POLA 16 I 25 MINUTA!

U 15 do 4?

11. Пусти га, видиш да је пијан.

12. U 15 do 4?

Taman da u 16h već počnemo da igramo.

Inače, dolazi i Buzdin rođak. Bem li ga, već je nekako naš. On će igrati za Flafičaste.

13. Konkurencija? Može!

14. Jaooj pa prestići će me svi na listi strelaca jebo me konj.

15. Agilni me razume.

16. Poglejte gore, napravio sam ekipe. Previše bi bilo i Andrej da igra za Lastu, pa sam ga metnuo u Flafičaste. Dogovorite se, predstavnici Gubitnika i Flafičastih, da li možda želite zamenu Vita-Andrej, ukoliko neko misli da je oštećen. Ovako nas ima i za 5+1, ali i za 4+1, ako hoćemo sa izmenama.

EDIT: Mislim da su Flafiji ovako mnogooo jaki, ali u ime Laste kažem da smo spremni na izazov.

17. Ja ne dolazim.

Na plemenskom savetu je izglasano da se ide u DIS u 17:00 i to sa mojim čekovima, tako da moram da budem tamo....jebiga.

18. A jebež ga baš. Pa DIS radi do ponoći. Ajmo malo autoriteta u kući, Džoni!

19. Preajaki će biti Flafičasti ako dođe i Krauč. A Vita ne mož' da ne bude Lasta. A i ovi sa strane neka šetaju između ekipa u zavisnosti od mogućnosti popunjenosti sastava, kao na primer sada kada su Flafičasti u kurcu. I Marvel nazad u Gubitnik, uzima mi značajnu minutažu!

Eto, samo to.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.