Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
LEMAJA NE MERI VREME!!!
AL' ZATO DOLAZI MANČA KOJI NE IGRA.
LASTA:
01. Gonzo
02. Blejk Grifin
03. Agilni
04. Ninka
05. Arlovski
06. Gusti sok
07. Enemi
GUBITNIK:
08. David
09. Laki
10. Deki
11. Fejz
12. Zoki Munja
13. Vita
FLAFIČASTI:
14. Andrej
15. Drug Raja
16. Kačamak
17. Marveljous
18. Punjač
19. Buzdin rođak
Je l' opet dolaze oni poluprofesionalci? Prijatelji prijatelja.
xe xe
U 4 onda. Da RASPAMPRKARAMOSILUJEMO gUBITIKA I fLAFIČASTE!
Koje Flafičaste, za sada samo Kačamak i Raja tu.
dolazim i ja i prikljucujem se vasem timu :3
Novo pojačanje!
flafiji lome noge ostalima :3
Долази Пуњач, идол младих!!!1112312
KOD KAMENJA U 10 DO POLA 16 I 25 MINUTA!
деки мађијо ај спавај мало лоло
U 15 do 4?
Пусти га, видиш да је пијан.
Taman da u 16h već počnemo da igramo.
Inače, dolazi i Buzdin rođak. Bem li ga, već je nekako naš. On će igrati za Flafičaste.
Konkurencija? Može!
Jaooj pa prestići će me svi na listi strelaca jebo me konj.
Agilni me razume.
Poglejte gore, napravio sam ekipe. Previše bi bilo i Andrej da igra za Lastu, pa sam ga metnuo u Flafičaste. Dogovorite se, predstavnici Gubitnika i Flafičastih, da li možda želite zamenu Vita-Andrej, ukoliko neko misli da je oštećen. Ovako nas ima i za 5+1, ali i za 4+1, ako hoćemo sa izmenama.
EDIT: Mislim da su Flafiji ovako mnogooo jaki, ali u ime Laste kažem da smo spremni na izazov.
Ja ne dolazim.
Na plemenskom savetu je izglasano da se ide u DIS u 17:00 i to sa mojim čekovima, tako da moram da budem tamo....jebiga.
A jebež ga baš. Pa DIS radi do ponoći. Ajmo malo autoriteta u kući, Džoni!
Preajaki će biti Flafičasti ako dođe i Krauč. A Vita ne mož' da ne bude Lasta. A i ovi sa strane neka šetaju između ekipa u zavisnosti od mogućnosti popunjenosti sastava, kao na primer sada kada su Flafičasti u kurcu. I Marvel nazad u Gubitnik, uzima mi značajnu minutažu!
Eto, samo to.