U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kako ću ti dati teoriju gitare? Nemam ja to na papiru, mogu samo da ti malo pokažem ako ćeš da doneseš gitaru.
Понеси понеси, оћу и ја да се играм!
Ne moraš na papiru ako imaš u glavi lolo Šalim se bre, a za nošenje teško pošto nemam kutiju
Pa imam u glavi ponešto, a zna i Enemi štošta, naučićemo te.
A i džaba sam ti ja na listi kada samo blejim kod zapisničkog stola.
Nije džaba Mančo, ti si bre ozbiljan član VOS-a čak i kada ne igraš.
banuću i ja
Ljudi, dajte mi parametre VOS-a, vreme i datum, da vidim mogu li da se uklopim. Pošto postoji vrlo dobra šansa da dodjem i kao džuboks i kao Lastin LWF!
Verovatno ništa od mene jer ću morati kod dede, ali javiću vam još. :(
01. Kurajber
02. Agilni
03. Fejz
04. Grifin
05. Laki
06. Ninka
07. Drug Raja
08. Ludi Čak
09. Enemi
10. Zoki Munja
11. Natnat
12. Ela
13. Arlovski
Malo nas je nešto
Ua, VOS na Veliku subotu.
Ne da samo da nas je malo nego nas ni nema dovoljno za fuzbal.
Gde su Marvelj, Zoki, Arl, David, Enemi itd..
Niste valjda u tim religioznim munjama? Man'te se toga ljudi, koji će vam to kurac...
Blejk, ne zaboravi da je nekoliko dana praznika spojeno i da su neki možda otputovali negde, uzeli odmor i slično, možda nisu u Beogradu uopšte...
Za prave vosovce postoji samo jedna religija zvana VOS!
Pesma za Arlovskog
http://youtu.be/eerNOgQD06A
Ako bude stani pani, mogla bih da branim...ionako većina šuteva ide preko žice...
A to nije cilj?!
MENE SU PREVARILI!!!!!1
Ahahaha boles"! Dolazim.
01. Kurajber
02. Agilni
03. Fejz
04. Grifin
05. Laki
06. Ninka
07. Drug Raja
08. Ludi Čak
09. Enemi