Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ela na drugom golu? Kukuuuu :)))))

2. Inače pored ovoga održava se i jedno takmičenje na sajtu.
    U pitanju su Dueli autora u definicijama pa se prijavite tu malo da se takmičimo i u pisanju. Naravno Lasta je puna Hard Kor autora koji plene tako da ćemo vas pokidati ako se prijavimo ali ako smete prijavite se.

Posebno ekipa Flafičasti bi trebala jer je puna mladih članova.

PRIJAVE ZAVRŠENE

3. Subota, 04.05.2013. VOS na Adi. Nalazimo se na terenima kod golf terena.

Bez obzira što je Velika subota, VOS se normalno održava.

01. Kurajber
    02. Agilni
    03. Fejz
    04. Grifin
    05. Laki
    06. Ninka
    07. Drug Raja
    08. Ludi Čak
    09. Enemi
    10. Zoki Munja
    11. Natnat
    12. Ela
    13. Arlovski

4. Ela na drugom golu? Kukuuuu :)))))

Brani k'o mačka lolo

5. Navijači najsrbskijeg kluba bojkotuju bilo kakvo igranje na Veliku subotu :DD
    Ko ne dođe nie grobar!!

6. Jebote, na spisku i jesu sve Grobari (osim Grifina)

7. Ajde, Džoni, i tebi bolje stoji crveno.

8. Izvuci se Blejče!!!

9. A kako Enemija stalno zaboravljate. I kad je težina bila u pitanju, bila ista priča. :D Samo neka mi neko pojasni otkad je Agilares grobar (pošto se ne sećam da se čo'ek deklaris'o) i otkad Čak i za koga navija, osim za alt cave. E da, i Fejzara.

10. U koliko sati počinje VOS ovaj put? Da vidim postoji li teoretska šansa da dodjem.

11. U 16:00 Ćavo. Je l' stižeš?

12. Reme je l' dolaziš na fuzbala?

13. Grifine Agilares i Fejs su Grobari. Ne znam za Čaka jedino, mada biće lololo

14. јао куку па ја можда не дођем! ОПАА

ал потрудићу се

15. Navijam za Zvezdu, al to je samo onako, da mogu da odgovorim kad me neko pita. Ne znam da kad sam pogledao utakmicu, niti znam igrače niti išta. Što reče ovaj, navijam za alt cave.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.