Vukajlija Ol Star fudbal

1. Prvo, da se ne kvari tradicija, a drugo, da vidimo ko dolazi. Video si šta je bilo prošli put. Svi razbacani, svi kasne. Ovako će nas valjda biti više na istom mestu. I da, bilo bi krajnje vreme da razmenimo brojeve, jebemumater, da znamo ko kad dolazi ako ne javi na temi.

2. Па исто би људи каснили и тамо и вамо. :Д

3. Pa kasnili bi, ali video si šta je bilo prošli put. Džoni i Fejzara, koji jedini imaju nečije brojeve, blejali kod kamenja. Mis'im, što se mene tiče, možemo mi da se nalazimo i u Kneza Miloša, nije frka, nego mislim da je nekako bolji fazon da se nalazimo kod kamenja.

4. Ма и мени све једно, само онда раније да закажемо рандеву.

5. Има ли још заинтересованих за АФК?

6. Нешто сам мозгао како би могли то да остваримо, ал не знам, тешко је изводљиво све то... Ће причамо.

7. Можда и ја банем у недељу, али још увек није сигурно.

8. NEDELJA, 19.05.2013. 16:00, na terenima kod golf terena. VOS

01. Džoni
    02. Agilni
    03. Natna
    04. Arlovski
    05. Grifin
    06. Deki
    07. Manča
    08. Enemi
    09. Fejs
    10. Školjkaboj
    11. Proviron
    12. Zoki Munja

9. Vidi stavio i mene na spisak kao da ću da igram :)))
    Ja mu dođem nešto kao lični fotograf kluba zadužen da se u javnost pošalje što bolja slika :)

10. Mozda banem da sutnem par puta, ak' stignem u prestonicu do tada!

11. Piarica.

Dok nisam ukapirala šta ti ovde piše mislila sam da ti je ispalo nešto na tastaturu :)

12. Mozda banem da sutnem par puta, ak' stignem u prestonicu do tada!

Ajde BrendndgA, nije te bil osto godina. I Reme. Fejse zovi Remea.

13. I Kiza će dođe.

14. A ne znaš ti gde Kiza,
    gde Kiza udari,
    ne znaš ti da tamo,
    ne raste Ša?

15. Mojne da mi Kizu :)

16. Pravim sutra neki fudbal na adi oko 16h, falice nam igraca... pa ako ima neko da bi dosao nek mi posalje pvt.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.