Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
01. Džoni
02. Agilni
03. Natna
04. Arlovski
05. Grifin
06. Deki
07. Manča
08. Enemi
09. Fejs
10. Školjkaboj
11. Proviron
12. Zoki Munja
13. David
14. Drug Raja
15. Vajt
16. Ombre
17. Proviron
18. Leprikon
19. Gazimudo
Stavite mene pod znakom pitanja, potrudiću se da banem, ali nije sigurno. Ako ne ove, onda sledeće nedelje dolazim.
упиши и мене
http://vukajlija.com/dobra-internet-konekcija/658158
Inače razmislite o predlogu da ne igramo Lasta, Gubitnik i Flafičsti, nego pošto je vikend Derbija da se tako podelimo. Bilo bi zanimljivo.
За кога ћу ја онда да играм у курац? хД
Nemam pojma Enemi, ako baš budu slabi ovi musavi moraćeš za njih :)
Направићу истурено одељење алтернативаца. Играћемо као ОФК ака лажни БСК... Или нпр Обилић, што да не, и он је био првак некад. лололололо
E ko je za koga? Igramo bre grobari - cigani, bilo bi do jaja. Verujem da ćemo se poubijati...
Ponesite dreseve klubova za koje navijate. Ako nemate, onda majice te boje ili dres neki te boje. Ako ni to nemate e onda jebiga.
Напокон и ја да потврдим долазак у 'чку матер'ну.
Долазим.
Слика која описује почетак летње сезоне фудбала
http://i.imgur.com/qSYzkiW.jpg
Dolazim u dresu doktora Moa!
Ja mislim da bi i tako igrači Laste igrali manje-više zajedno.
MUSAVI NIKADA NEĆE BITI SLABI!
Ja verovatno ne dolazim, ne mogu fudbal, trening i da slavim zvezdinu pobedu isti dan.
U nedelju jr VOS Marvelje, a ne brini, nećeš slaviti ništa.
E dolazim i ja u nedjelju. Sescu na bajs, dodjem, malo igram fucu malo vise basket, odpedalam do gajbe tih desetak kilometara, umrem, vi mi dodjete na saranu i jebo mi pas mater kad me sastavise!
Znam, Džoni, da je u neđelju. A bogomi, slaviće se tri dana, a ne samo vikend.
ja banjavam, pokušaću manje da pijem u subotu
SVE ZA VOS!!!
Опусти се омбре, враћамо се заједно кући свакако :Р