Vukajlija Ol Star fudbal

1. NATAMBURAJTE GROBARE!

2. Blake Griffin
    Ne valja vam ideja za derbi. Mnogo smo slabiji jebote. Jedino Deki zna da igra kod nas, i eventualno kad bi banuli Reme ili Bvdlga. Biće k'o ono kad smo igrali protiv onih matoraca.

Pa sto niste ucili skole.. Budite delije pa budite razguzeni u maniru vasih ljubimaca, nemojte te ciganjske fore "necmeo da igramo jer cemo da izgubimo" i ostale Cokijeve varijante lololo

3. Е ФАЛА КУРЦУ АГИЛАРЕС ВЕЋ ЈЕДНОМ!!!1121`

ЕДИТ Честитам х))

4. ZNAČI PADA ČAST U NEDELJU!!!!

5. Nedeljni derbi će biti regularan. Garantujem.

6. Ja imam i crnu i crvenu, lako ću da se presvučem.

Nato, s tim dresom moraš u Zvezdu, Grobari su malo alergični na tu kombinaciju :)

7. Kako sad da bijem moderatora? Mislim, nije u redu, jbg...

8. nema ovde moderatora, ne više i ne još uvek :)

9. Video bih tebe Gazimudo u ovakvoj situaciji. Srao bi 30 puta više. Ali igraćemo sad namerno. Gledaću da ne budem toliko agresivan, valjda ću se vratiti u normalu do nedelje.
    OPAAAAA! Čestitamo Agilares! :D

10. nema ovde moderatora, ne više i ne još uvek :)

Да л' је могуће да ниси провалио? :Р

11. Moguće je, čestitam Agilni, ti znaš ostalo :)

12. Agilni skk?!
    Do kurca! Sad sam još pod većim pritiskom da moram da dobacujem.
    Kapiram da ću svakog ponedeljka biti banovan.:(

13. I još jedan VOS mod. Doduše Agilni je izvorni VOS mod, potek'o direkt odavde, a bio je i Remac na jednom VOS-u da naglasim samo.

14. Добили смо тај неки призвук званичности, ту неку хијерархију. лололо

15. I mogu, Džoni, da ti prčkam po prvom postu, ako me razumeš.

16. Ispopravljaj nešto ako ima da se popravlja u prvom postu, mada mislim da sam ga korektno odradio.

17. Nata u prvom postu ima samo dva krstića, a mislim da je to potpuna izmišljotina.

18. I mogu, Džoni, da ti prčkam po prvom postu, ako me razumeš.

hihihihihihi

19. Dolazim da jebemo grobare, i taman da saslusam zasto su izgubili derbi! OPAAAA!

20. tiću more, sad je Grobar mod :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.