Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
More, nece im pomoci ni Tole kad ih dohvatimo u masinu! Nemojte samo naprasno nakon rezultata derbija da se razbolite... :)
Kolkooo smo jakiiii!
Kaizen navija za Lastu, pička!!
Da se zapamti.
Каизен је наш Толе!!
Jel mogu ja da dodjem u majici CZV, cisto da ih malo jebem iznutra? :D
Ponesi je za lomaču Gazimudo da teramo komarce ako se pojave lololo
A mislio sam da se infiltriram u njihov tim, i onda slucajno dam 3 autogola, 4x dodam protivnicima loptu ispred gola, i budem golman pola tekme, tako da je na vama samo da sutnete..
Može i tako, a posle lomača :)
Pitanje je da l' će Gazimudo izdržati dugo u dresu musavih lolo
A nismo mi oni moroni sto idu na utakmice da se biju. Mi imamo mozak, mi smo samo moroni.
Ja ću digram za pfc, DAVIDIMO KO ĆE VIŠE DA PRIMI, GMUDO
Duka je l' dolaziš na VOS?
01. Džoni (PFK)
02. Agilni (PFK)
03. Natnat
04. Arlovski (PFK)
05. Grifin (CZBG)
06. Deki (CZBG)
07. Manča (CZBG)
08. Enemi
09. Fejs (PFK)
10. Školjkaboj
12. Zoki Munja (PFK)
13. David (PFK)
14. Drug Raja (PFK)
15. Vajt (CZBG)
16. Ombre (CZBG)
17. Proviron
18. Leprikon (CZBG)
19. Gazimudo (PFK)
20. Bvdlga (CZBG)
21. Predražinjo (CZBG)
EDIT: Igra se Derbi. Znači ili dres ili majica, crno i crveno.
Pa oću da dođem na sket, ako bude bio, pa ću da ostanem i na vosu, da navijam za naše 1989
Grobarinjo, dodaj jos jednog igraca za CZBG :)
TO INZAGI!
E sad si me obradovao baš.
Ja ću digram za pfc, DAVIDIMO KO ĆE VIŠE DA PRIMI, GMUDO
Samo ako imas majicu ili dres partizana
Dzoni, vratio sam se u BG, tako da cemo verovatno cesce da se vidjamo.
Džo, imaš provirona 2 puta.