Pa David najbolji golman. On može da baci s gola na gol loptu.
I jebalo vas pravilo o ne bacanju preko centra, vi iz grada uvijek smišljate neka pravila.
Možda i najbolje od svih nas, jedino što nije dugo igrao, barem prošli put kada je bio, baš dugo nije igrao, pa to može da olakša, inače cepa fudbal k'o zmaj.
I jebalo vas pravilo o ne bacanju preko centra, vi iz grada uvijek smišljate neka pravila.
Истина.
Иначе колико ја видим у свакој екипи има по 8-9 играча а игра се 5 на 5. јел се мењамо или шта?
Da da. To sam i ja provalio, a oni kao srali neće nas ni biti. MI SMO OVDE I IMA NAS GOMILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Dobro, ako ne računamo da će Lepri ispasti toliki zaluđenik i stvarno se docimati iz Beča. IMA NAS JEDNAKO!!!324325649
Dube, mislio si kg>99? :D
BOBAN MAČOR!
Partizan:
01. Džoni
02. Agilni
03. Arlovski
04. Fejs
05. Zoki Munja
06. David
07. Drug Raja
08. Gazimudo
Crvena Zvezda:
01. Grifin
02. Deki
03. Manča
04. Bvdlga
05. Školjkaboj
06. Predražinjo
07. Vajt
08. Ombre
09. Ludi Čak
Zamolio bih Provirona da se izjasni za koga navija.
Snimatelj: Natnat
EDIT: Igra se Derbi. Znači ili dres ili majica, crno i crveno. Ako neko nema nešto te boje, neka javi da se organizuje i ponese.
Možda i najbolje od svih nas, jedino što nije dugo igrao, barem prošli put kada je bio, baš dugo nije igrao, pa to može da olakša, inače cepa fudbal k'o zmaj.
ајде болан американац шта тапкаш, играј :Д хахахахаха
до јаја онда за предражиња да се избалансирамо.
Истина.
Иначе колико ја видим у свакој екипи има по 8-9 играча а игра се 5 на 5. јел се мењамо или шта?
Pa ono 5+1 sa izmenama.
Poluvreme 15 minuta, menja se strana nakon poluvremena.
Na dve dobijene utakmice.
Proviron je delija koliko ja znam, a možda sam ga pomešao sa nekim.
Školjak bi trebalo da je naš, pošto je rek'o da će poneti Vidićev sdre.
Joj i Grifin i Lepri delije, sa dodatkom Dekija i Bvde.
Stamina 99.
Evo zanimljive činjenice: VIŠE NAS JE!
Da da. To sam i ja provalio, a oni kao srali neće nas ni biti. MI SMO OVDE I IMA NAS GOMILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Dobro, ako ne računamo da će Lepri ispasti toliki zaluđenik i stvarno se docimati iz Beča. IMA NAS JEDNAKO!!!324325649
Dube, mislio si kg>99? :D
A ti si u Beču Leprikone....šta me zajebavaš onda :)
Lepri Leo Martin :)
Agilares, nek' je sa srećom unapređenje.
Laki(školjkaboj) Igra za CZV
Nisam se mogao ranije javiti, ali biću sprečen da budem na VOS-u sutra. Potrudiću se da dođem sledeće nedelje.
E pa ja ne igram, isto vas je.
Dolazim sutra, ali sumnjam da ću igrati, em ima dovoljno ljudi, em nemam majicu, em još kašljem ko kreten čim pretrčim 100 metara.
Надам се да ћу бити бољи него овај наш Бајковић.