Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Zar nije ovo Predrazinjo?
Zoki incidentan :)
Jeste Predražinjo. On je razdvaj'o.
OndaK u redu! Sve mi je pojasnjeno! Sledece nedelje nisam tu, idem kod brace Grka, da sa njima slavim titulu, jbg, takvo vreme doslo, pa mozda one tamo dodjem, ne znam tacno kad se vracam... Vidim da ovim mojima ide dobro i bez mene, pa da ne kvarim. :P Nego, sta je sa Stojnikom, jel i to zamrlo?
Sledeće nedelje je tekma u Stojniku. Ne znam s kim, ali Buzda najavio. Ja svakako propuštam naredni VOS...
bravo za Natnat!
Jao natnat, što nisi u'vatila trenutak kad smo se skucali http://imgur.com/a/tY2Hy#8 :D
I meni je ombre to jedna od najdražih i ona sa penalom i ona kada je Zoki popizdeo...
Samo da napomenem i obavestim javnost da su autori fejs, Aca i blejk doživotno banovani iz alfe zbog rednečenja sa vratima.
HOĆETE ČEKIĆ!?
Момци, то је 'талијанска цура, у њу се улази лагано а вози се дивљачки. хД
e, al' blejk joj je jebo kevu zajedno s njom
Blejk mi je poslao pvt izvinjenja doduše, pa se suspenzija skraćuje na 3 meseca, dok Straja i Najsmešniji ima da mi plate farbu što su otkinuli!
otkad je alfa auto, to moj stric menjao za ladu rivu :)
Jel ovo velko A znak poštovanja ili prozivka?
Najsmešniji ahahahaaa
Aha dubokog :)
Znači alfa je obeščašćena lololo
KO GROBARI NA VOSU! OPAAAA!
K'o Delije na JNA OPAAAAAA!
Мора да Џони има температуру кад је рекао Делије, а не мусави или слично :)