U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ako Manča ne bude došao na sledeći vos onda samo trebam da povredim Blejka toliko da ne može da igra jednu nedelju i onda do kraja godine budem redovan i onda ću biti jedini koji je došao na svaki fudbal u ovoj godini
Hahahahah Raja ima plan!
Ali eto ti, ako je u subotu, a jeste u subotu mene nema 100%.
Ovog puta me neće niko smarati da se cimam do jebenog Pionira da bih tamo zatekao kordon pandura koji vraćaju ljude jer je puna hala protiv JEBENE MEGE, tako da ostajem i na bleji. A i bilo bi krajnje vreme da dam Nati (ako dođe) već jednom ono apology beer. Rajo, ti kad bi znao da treba samo da izvedeš nekoliko driblinga (čitaj: mađija) i da ja obnovim povredu ligamenata, ali jebiga, ne znaš. Ja propušćam fuzbale samo kad bongovi kiša, gromova i tih munja odluče da budu besni, tako da ili nateraj neke žemskinje da pevaju dodolske pesme ili angažuj Zjusa, vidi šta ti je jeftinije.
Ne znam da driblam ili ne znam da trebam da driblam? Ako je ovo prvo povreda ti ne gine, jes da si krupniji od mene, ali ja imam Manču
Ne znaš da treba da driblaš.
E u tom slučaju si siguran.
Nema ništa gore nego kad mi neko kaže da ne znam da dribalm, momentalno bih prestao da igram fudbal, isto važi i za trojke u basketu.
Meni u subotu predviđaju grmljavinu.
Ja ću da dođem u nedelju, ko vas jebe!
Kurac, ne dolazim u subotu, idem na Lukasa, oca svih nas.
pitanjce.. a zašto je u subotu? ja sam svakako na keju i sutra i prekosutra i u nedelju te mi je sve jedno, no, deder, videste li vi prognozu? :)
u subotu je šansa za kišu 50% a u nedelju 10%
S rizikom da me David polomi k'o zvečku pošto vremensku prognozu gledam preko Vedrtuambrele, piše da će u subotu biti 24 stepena i da neće biti jačih padavina, tako da bismo mogli i tad. Mada, za nedelju su najavili apsolutno bez padavina, tako da ne znam... Aj javite ljudi koji vam dan više odgovara, da ne bude k'o prošli put da igramo jebeni mali fudbal.
Meni više odgovara nedelja ali vidite vi šta ćete.
U pravu je Blejk, za subotu najavljuju moguće padavine, nedelja je sigurnija
ja da najavim da verovatno neću dolaziti jedno vreme, jer sam nabio nokat u meso na basketu i to sranje se zagnojilo, umalo sepsu nisam dobio i ostao bez prsta.
Sad svaki drugi dan idem da mi cede taj gnoj sa prsta, htedoše i nokat da mi čupaju.
Ја гласам за суботу!
13%
Bolje bi ti bilo da su ga čupali, lakše bi se izlečio i uz manje bola...
Subota, 17:00, Ada Ciganlija, Tereni, VOS
01. Johnny Kurajber
02. Agilni
03. Reme
04. Fejz
05. Bvdrnga
06. Blejk Grifin
07. Gazimudo
08. Rakocije
09. Drug Raja
10. Kristina
Malo je ovo ljudi. Ajmo prijave.
U pravu je Bruce. Trebao si to tako da regulišeš. I vremenski je kraće.
jbg, drugovi, ipak ne dolazim, idem na praksu tad, šaljem vam ljubav :3