U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
LOBOVO SAM METALIKA GRENDŽERA NA MALE GOLIĆE!
Da bacim info.
Ona tamo nedelja, 22-23 Jun, kolega muz'čar i ja planiramo da dodjemo sa gitarama da tamo sviramo malo po gradu iz zajebancije, pa ako nam se poklope termini, da dodjemo i na VOS i da se posle zajebavamo, baš mi nedostaje. Tako da nas imajte u planu, ako nas posere vreme, pa bude lepo, i budemo imali novaca za zabavu!
ŽURKA!
Долази Бурза? До јаја, ајд видећу да банем, ионако много вас нисам видео сто година.
Prebacujemo na subotu jer je neosnovano bilo da se prebaci na nedelju. jednostavno ljudi koji su najviše spominjali nedelju, ne dolaze nedeljom. VOS je ponovo u subotu i uvodim spisak opet jer ste se razmazili, pa mora.
01. Johnny Kurajber
02. Agilni
03. Reme
E jbg, ne dolazim, možda na bleju stignem. A i niste mi dali plus za polučasovno traženje, uvređen sam.
LO LO LO LO LO
dolazim na fudbal u subotu
I DOLAZI BLAJVAGA SAD MI JE NAPISAO DA MU NEDOSTAJEMO!
Ne seri!
Rekoh blajvqgi lololoo
УПИШИ МИ ГОЛ ФЕЈЗЕ!!!
Nedostaje mi druzba Pere Kvrzice!
E, u nedelju ima i tekma u Stojniku, ko 'oće...
Ja sam mozda i iz tog fazona...
Hajde, plače Buzda za nama.
EDIT:
Tefteriši i mene.
Ja И ДАЉЕ ВРИШТИМ НА ОВО!
I ja cu banem 90%
Dolazim, ovaj put 100%.
Hocu i ja u subotu! :D Se vidjamo! :D
ja sam domaća, ne mora' se najvljujem hehe :3