Vukajlija Ol Star fudbal

1. LOBOVO SAM METALIKA GRENDŽERA NA MALE GOLIĆE!

2. Da bacim info.

Ona tamo nedelja, 22-23 Jun, kolega muz'čar i ja planiramo da dodjemo sa gitarama da tamo sviramo malo po gradu iz zajebancije, pa ako nam se poklope termini, da dodjemo i na VOS i da se posle zajebavamo, baš mi nedostaje. Tako da nas imajte u planu, ako nas posere vreme, pa bude lepo, i budemo imali novaca za zabavu!

3. Долази Бурза? До јаја, ајд видећу да банем, ионако много вас нисам видео сто година.

4. Prebacujemo na subotu jer je neosnovano bilo da se prebaci na nedelju. jednostavno ljudi koji su najviše spominjali nedelju, ne dolaze nedeljom. VOS je ponovo u subotu i uvodim spisak opet jer ste se razmazili, pa mora.

Subota, 17:00, Ada Ciganlija, Tereni, VOS

01. Johnny Kurajber
    02. Agilni
    03. Reme

5. E jbg, ne dolazim, možda na bleju stignem. A i niste mi dali plus za polučasovno traženje, uvređen sam.

6. Tradicija je da Fk.Stojnik uvek je izbacao dobre fudbalere.

LO LO LO LO LO

dolazim na fudbal u subotu

I DOLAZI BLAJVAGA SAD MI JE NAPISAO DA MU NEDOSTAJEMO!

7. Rekoh blajvqgi lololoo

8. УПИШИ МИ ГОЛ ФЕЈЗЕ!!!

9. Nedostaje mi druzba Pere Kvrzice!

10. E, u nedelju ima i tekma u Stojniku, ko 'oće...

11. Ja sam mozda i iz tog fazona...

12. Hajde, plače Buzda za nama.

Fk.Stojnik. U Nedelju 09.06.2013. Prijateljska Utakmica u Rogači sa Početkom U 17h. Igraju Fk.Stojnik-Fk.Denim. Na terenu da se bude u 16h. OBAVEZAN DOLAZAK CELOG IGRAČKOG KADRA. Pozdrav. Buzda.

EDIT:

Fk.Stojnik je Otvorio Školu Fudbala pod nazivom. PLAVI TIGAR. Imamo. Petlice Kadete i Omladince. Svi dečaci koji žele da se bave Fudbalom od 7 do 17 godina. Javite se Fk.Stojnik.

Fk.Stojnik. Naj Talentovaniji igrači u školi fudbala PLAVI TIGAR. Po klasama su. Klasa Petlici. David Popovic. Kadeti. Mihailo Simic. Omladinci. Stefan Blagojevic. Gospodo Fk.Stojnik ima Buducnost imamo Talentovan Podmladak I Igrače Evropske klase. Ovi dečaci bice Najbolji fudbaleri u Evropi imaju mnogo talenta . Tradicija je da Fk.Stojnik uvek je izbacao dobre fudbalere. Uveren sam da su ova tri dečka trenutno najbolja u Srbiji. Reči su Predsednika Fk.Stojnik Dejana Živanovic.

13. Tradicija je da Fk.Stojnik uvek je izbacao dobre fudbalere

Ja И ДАЉЕ ВРИШТИМ НА ОВО!

14. Dolazim, ovaj put 100%.

15. Hocu i ja u subotu! :D Se vidjamo! :D

16. ja sam domaća, ne mora' se najvljujem hehe :3

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.