Vukajlija Ol Star fudbal

1. Prošlog vikenda - Vukajlij Ol Star fudbal vent internešnl!

Ruja jedan, došao na bajsu, pitao ima li mesta i zaigrao.

2. Na bajsu? Rus? Igra fudbal? Eto, jednom ne dođem i takva atrakcija se desi...

3. Johnny Kurajber
    Onako Zoki Munja ostao u mestu.

Nije mu to bio jedini put lololo

4. Na bajsu? Rus? Igra fudbal? Eto, jednom ne dođem i takva atrakcija se desi...

U MAJICI BEZ RUKAVA!

5. ако буде добро време, долазим

6. U MAJICI BEZ RUKAVA!

Nadalovka ili gilipterka?

7. Nadalovka ili gilipterka?

Siledži'ka, ali pastelnih boja, plava, ako se sećam.

8. Znači gilipterka. Bolnička.

9. Meni je drago što Arlovski ima za vinjau. Trebalo bi da dođem, videćemo.

10. KAKO RAJA IMA DVA PLUSA VIŠE OD MENE KAD SAMO PROŠLE NEDELJE NISAM DOŠAO! TO DŽONI HOĆE GROBARU MAJICU DA POKLONI! DRŽAVA DURADI NEŠTO!

11. Siledži'ka, ali pastelnih boja, plava, ako se sećam.

Zelena Agilares.

TO DŽONI HOĆE GROBARU MAJICU DA POKLONI! DRŽAVA DURADI NEŠTO!

Dobro, dobićeš ti Grobarsku lololo

12. E jes' možda bila ona hladno zelena boja majice. Gde se sećam... Em ne razlikujem boje, em ih ne pamtim :D

13. Nadam se da će otvoriti nalog, pa na ruskom da krene defke da piše. Biće sprdnja.

14. ljudi spavam svaki dan do 5, 6 zamenijo sam dan za noc, nije mi dobro i to, imam pun kurac obaveza, ne stizem da azuriram statistiku... jebemu misa, a sad je vec komplikovano jer treba dva vosa da upisem i jedan revijalni sa yveydom i partizanom... i kurac, ko ce se svega setiti... tako da ono, valjda cu jednom da uradim to...

15. Како год ош ал мени један званичан гол дупишеш!

16. Ja sam na svom zadnjem fudbalu upisao 4 gola, nemoj da se zajebavamo!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.