Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
A niko ne spominje moje asistencije i golove? Onaj maj geri pokusaj, onu precku, onu stativu, one livade one rijeke, one staze i puteljke?
Iako sam igrao u pretezno glodarskoj ekipi, moram reci da smo razguzili gubitnika.
I da me je ujela osa. Jos uvek me svrbi mamu joj jebem. Prijavljujem se za sledeci vikend ako bude lepo vreme.
I JA SE PRIJAVLJUJEM NEĆU DA DOZVOLIM MANČI I BLEJKU DA UZMU NAGRADU
Dolazim i ja ako ne bude kiše i govana.
Fejze, kada si siguran da nećeš stići, zaduži nekoga da to uradi. Nemo' ja da te učim kako se to radi. Gle'j sad ovo. Ovako.
Agilni, je ću kontrolisati spisak do petka pre podne, a ti iskontrolišeš petak popodne i subotu ujutru. Može?
Že.
Vidiš Fejzaro, tako to moraš. To je saradnja.
01. Džoni Pepe Kurajber
02. Enemi Ferdinand
Каква тимска акција из фудбалских уџбеника! олололо
Долазим и ја у суботу.
Otkad si ti Pepe? Ja sam Dijego Armado Pepe Životinja El Mago Žo Filfred Cognga Debela Desetka Maradona Deky! Mislim to mi je puno Şanskofrancuskoportugalsko ime tako da molim te vrati se u Austrougarsku odkle si došao i budi dobar Ferenc!!1
Nikada neces biti prava debela desetka
Ууу шта ти реко за конституцијууууу!!!1
Desetka je bek? Ako je tako, onda to mesto debele desetke ostaje upražnjeno dok ja ne dođem prvi put :)
Deseka je sve i golman i trener.
Desetka je stil života!
Nego je l' vi dolazite? Ja sam Pepe svakako i nema tu nikakve rasprave Turčine lololo
TURČIN! po majci. Iz Čačka :-)
ČAČAK JE TURSKA!
GRENLAND JE ŠVECKA!
Ja dolazim, ako vremenske prilike budu zadovoljavajuće.
Vošina desetka iz devedesetih godina bio moj komšija, Drljača...
Bora?