Vukajlija Ol Star fudbal

1. Možda dođem i ja ako budem mogao da nađem Beograd.

2. VOS, subota 17:00, teren

01. Džoni
    02. Agilni
    03. Ludi Čak
    04. Lepri asistent
    05. Zoki Munja
    06. Marvelj
    07. Blejk
    08. David
    09.
    10. Deki El Mago_aod

3. Možda dođem i ja ako budem mogao da nađem Beograd.

Ništa lakše. Dođeš do Zemuna samo i onda pogledaš neke ostatke turske arhitekture preko puta reke. To je Beograd.

4. Je l' dolaziš Marvelje? Iskreno devojka ti je postala redovnija na fudbalu od tebe, a to nije pohvalno :)

5. Što je kul kad mogu da ti editujem postove, hnjo hnjo.

6. Izvlačim se na staru slavu, torima. Mada, ispraviću te, ja sam singl. (kol mi) kekeke

7. Što je kul kad mogu da ti editujem postove, hnjo hnjo.

Imam utisak da ćeš me uvaliti u neprilike neke tako lololo

8. Mada, ispraviću te, ja sam singl.

Ja mislio ti sa Midori.

Nego je l' dolaziš u subotu?

9. Oćem dođem, prijemni mi gotov, sad mogu da se vratim klabingu i fudbalu

10. Mozda i ja banem, al nemoj me turas na spisak, javicu kad budem znao bolje

11. опет јављају за кишу, ал реално, васербал је до јаја

12. Valjda neće onakva da padne kao prišli put.

13. јок, оно је једном у 3 године

14. Ja mislio ti sa Midori.

KAKO? xD

опет јављају за кишу

Onda ne donosim aparat.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.