Vukajlija Ol Star fudbal

1. ZBOG OVOGA SA OVOM MALOM JULIJOM SAM ZABORAVIO ALI SAM SE SADA SETIO! HOCU DA PITAM DEKIJA I ISTOMIŠLJENIKE: ZAŠTO NE DATE RAJDERU DA DONESE JEBENO PIVO?? LOLOLO

2. I KOGA BOLE JAJA ZA TAKMIČENJE I KUPOVINU KADA JE PIVO U PITANJU? Pseto je kurva ale ale ale, daje se za pivo ale ale ale

3. Još sam se navukao i na one sendviče sa podrigušom, ni jedna hrana mi toliko ne prija.

Nikad ne zaboraviti, nikad oprostiti! lolo Inače dajem krv od 19 godine i svaki put padnem u nesvest kad dam krv :D ali sendviči su do jaja...
    @ pseto88
    Autor TheWaveRider je onaj virus iz Marčelove pesme.

4. Brate, da se razumemo, debilno je to što je uradio. Ja to nikada ne bih uradio ali ne zato što ne bih dao pare nego jer ne uživam u pobedi ako nije fer...ali sa druge strane: na prvom postu piše da može da dođe ko oće. Ja se najavio i banuo-niko mi nije rekao da ne mogu da dođem. Da si rešio da ga iskuliraš, ne pozdraviš se sa njim kada dođe, skrljaš ga u prvom napadu, nećeš da igraš sa njim u ekipi ili ga jednostavno prebiješ kada dođe to bih raumeo ovo uslovljavanje ne razumem i smatram da je glupo. Što se mene tiče, niko mi ne smeta a i kada i ako mi neko bude smetao to neće uticati na fudbal.

I DA ZNAŠ-AKO NE DOĐE DUŽAN SI 3 GAJBE PIVA LOLOLO

5. Ne drvi kurac. Zajebavam se.

6. Jebi se konjino, već drugi put me pržiš na temama. :)

7. Daj nek stavi neko ovo u transfer lololo

8. e, ja sam nulta pozitivna, mogu li dati ili jok?

9. Mislim da treba baš A+, mada nemam baš puno pojma o tome....

10. Ja sam rek'o da andrej ne treba da dolazi al sam se zajebavo. Taj koji mu je to preneo u smislu ozbiljnom treba da se ubije. Odma. Odma lolo ANdrej sprdam se dolazi na Vos naravno i ne slušaj dušmane jer oće da nas rastave lo lo l

11. Ne možes ombre, mora baš ona krvna grupa koja se traži.

12. Što se tiče krvnih grupa pravilo je sledeće

Ako si Negatina krvna grupa možeš dati krv svojoj grupi bez obzira da li je taj primalac pozitivan ili negativan.
    Ako si Poizitivna krvna grupa možeš davati svoju krv svakome ko je tvoja grupa i POZITIVAN JE

Pošto je Nulta krvna grupa izuzetak, ako si nulta negativna možeš svakome da daš krv, a ako si nulta pozitivna možeš svakoj grupi da daš krv sve dok je primalac pozitivan.

Ombre MOŽEŠ da daš krv ako će da je prime zato sadrži THC i ostavštine od vinjaka :D

13. a da, jebiga, bolje da ne idem ja

14. kako svi znaju da volim vinjak?

15. ovde svi sve znaju :)

16. Nije baš tako Vajt. Ja sam AB+ i ne mogu da dajem krv nikome osim AB+.

EDIT: Sad vidim tek ustvari šta si napisao. U pravu si.

17. Prekasno videh ovaj post za davanje krvi, ja sam A pozitivna, lagano bih mogla da dam.

18. Ne idem džabe u Medicinsku :P

19. Subota, VOS, Ada Ciganlija, 17:00, Tereni

01. Džoni
    02. Arlovski
    03. Agilni
    04. Laki
    05. Leprikon
    05. Ombre ke pasa
    06. Manča
    07. Raja
    08. Gusti
    09. Grifin
    10. Lari Andervud

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.