U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Poenta je samo da nam niko nije javio da Kiza neće doći i da neće doneti loptu. Jbg, došli svi, a lopte nema. A mogli su poneti Deki ili Dejanče.
Blejk, ribe sa ana.rs, sad ti budi maštovit :)
Ne možeš da veruješ koje su to prepičke, imali smo dosta zajedničkih tema. Naime imaju na ana.rs temu vegetarijanski recepti i sad dolazi im neka ja sam rasna koja postuje neki recept kako napraviti musaku od mešanog mesa. Reci koja koincidencija.
Ne znam gde je Kiza stvarno.
Mislim da je ovo ključni momenat skrivene kamere :)
Ti matori imaš problem. I realno trebali bi da napravimo intervenciju. Ono kao skupimo se i da ti damo podršku da se izvučeš jer realno svi mislimo ali evo ja kažem - ostrašćen si.
Nije te boleo zub.
Izgubio ti je partizan pa si ceo dan pokušavao da nađeš neki smisao u celom onom sramotnom događaju od sinoć tako što si se raspravljao sa rasnim i tako nekim lobanjama.
Znači, nije te boleo zub.
Ceo dan si proveo na jebenom sajtu a da nisi mogao da kažeš JA NE DOLAZIM!
Jer te boleo zub, verovatno...
Au Deki ja ne verujem šta ti pišeš. Svaka ti čast.
Rekao sam šta mi je ležalo na duši, shvati to dobronamerno ili nemoj, jebe mi se savršeno. Dovoljno sam vremena danas izgubio zbog tebe, ne želim više da ga traćim.
Pomislio sam da je skrivena kamera kad dođoše prepičke ove. Ironični, kao redovni korisnik ana.rs foruma, nas je uputio da su to divne dame, pre svega elegantne i da se sjajno razumeju u sve moguće varijacije pravljenja tikvica s mesom. Divne dame su čak zbog njegovog statusa na ana.rs odigrale sa nama fudbal. U punoj opremi :)
OK, nemoj više da ga traćiš zbog mene.
Zamišljam rasnog kako se raspravlja sa vegetarijankama na ana.rs o vegetarijanskim tikvicama sa mesom i padoh sa stolice od smeha :)
Kad udari rasni na rasnu :) A bila jedna onako rasna. Sloba je s njom malo bio u kontaktu. Našao još nekog bez muda ko oće s njim da priča lolo
Dzoni jako smo razocarani i bas smo danas pricali Deko, Sloba i ja da vise necemo dolaziti. Jbg. Kao sto rece Deky bilo je lepo dok je trajalo...
Evo sad sam napisao na ana.rs kako je bilo lepo družiti se sa njima i pozdravlja vas ona dama koju je Arlovski napucao po sred bulje. Kaže da je krenula da razmišlja o svom seksualnom opredeljenju jer ni jedna riba joj do sad nije toliko razrmala g00zu.
EDIT: Evo banovaše ja sam rasna jerbo je napisala kako je musaka samo smesom.
Играмо НЕВЕРОВАТАН фудбал просто
Rasnog samo sa Puje još nisu banovali :)
Svakako posle ovoga što je Deki napisao, nisam više ni ja planirao da dolazim.
Au matori koja si ti prženica šölôlololòóöooo
Obrći!
Kiza prosli put pitao da ostavi loptu, jer nije bio siguran da ce doci, iskulirali ste ga...
Meni je iskrslo nesto jebeno, pa mogu sad da krenem na Adu, ako nije kasno.
A i dovoljno puta sam dosao na VOS samo da bih neplanirano izblejao, da mogu opusteno da porucim da ga duvate.
Чему тензија, играли смо леп фудбал с лезбачама