Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Računajte da neću moći da igram, ali dolazim. Videćemo da li će mi proći noga.
Nedelja VOS 18:00
01. Fejs
02. Džoni
03. Agilni
04. Gusti sok
05. Grifin
06. Deky AOD
07. Ironični
Emotivna podrška:
BLZ
fale nam još trojca
i lopta
Da, to nam fali. A gde je lopta?
ja sutra ne mogu, jbg.
Nema nas dovoljno tako da se ne igra sutra.
U principu VOS je gotov. Od sada ostavljamo ovu temu čisto za neki dogovor oko nekog fudbala jednom mesečno ili tao nešto ili za neki dogovor za bleju bivših članova VOS-a, ali to je to.
pa okej doći će na s petorica možemo da igramo fudbal sa matorcima...
Pa jedino tako ajde, možemo da dođemo pa da jurimo neke da igramo sa njima ako su svi za, ali u principu je VOS svakako umreo, to htedoh reći pa se više ne organizujemo svake nedelje kao proteklih godina, nego kada se istripujemo ponekad, fazon jednom mesečno ako bude moglo.
http://vukajlija.com/zabava/posteri/684443
odaberi poster pa da vidimo da li će biti ljudi :)
- reklama :)
Ajmo danas na fudbal!!!
Deki, vreme je da se pomirimo stime da je VOS zamro. Čak ni Fejsov srceparajući post nije uspeo.
Oćemo umesto fudbala da se nađemo na pivu?
Ja ne mogu sutra, danas mogu ali na fudbal ako hoćete :D.
Ja sam igrao juče, hoću dan da odmorim. Ni profesionalci ne igraju svaki dan :)
ja danas ne mogu imam organizovanu pijanku. Aj sutra dodemo nAdu na pivo da ne igramo fudbal?
Da, ja sam za. Dođemo na Adu, zabodemo se na onu klupicu našu i popijemo pivo. Taj neki fazon. Jebeš fudbal.
01, Deki
02. Džoni
03. Čakec
Može šjutra bleja. Piši me.