Jebem mu sve da mu jebem, kad bih ja znao da igram, svaka ona akcija bi bila gol, i dobili bismo 10-0, al kurac. :)
Kad bi znao da igras, cuvali bismo te :-D
Ne možete vi mene da stignete...
Ja sam maloprije ušao u kuću. Samo da se odgegam do kreveta...
Ja čekam neki VOS u kafani. Javite kad bude.
Desbela desetka iz bek! Svaka čast dečki i omladinke za požrtvovanost u odrdžanju VOS-a. KAFANA JE NAŠA SUDBINA! OPIĆEMO LASTOA!
P.S. Bolje da sam bio sa vama i pokisao probijajući bunker nego što sam kisnuo kod Šandora i Ištvana...
Bolje bi bilo Deki, a Gubitnik neka se lagano priprema za takmičenje u ispijanju alkohola. Morate da imate predstavnika za pivo, vino i rakiju.
Vi ste uigrani dosta.
Za pivo nominujem Dvorfa, deluje mi kao odvažan mladić koji je/će prve bore ugledati u zamagljenoj krigli.
Reme je nominovan za vino, rumenlio u licu se ne stiče na njivi već u podrumu.
Rakiju ću ja da preuzmem, verujem da će mi protivnik biti Arlovski, što će me svakako dodatno motivisati. :)
Arlovski će definitivno žestinu kod nas.
Ja ću vino, jer tu je teško izbrojiti onoliko koliko mogu da popijem. Za pivo ćemo da vidimo. Bebop deluje dobro, mada i Ninka je tu....ma ima nas za pivo, biće frka lolo
Ninka samo gorčinu, pelin i medovaču. Ipak međed voli med.
Ninka je alergičan na med.
Inače, ja pijem sve sem vodke, mada se tipujem za pivo, može džep da mi podrži, a i duže se pije od loze, nju samo eksiram, pa bi mi trebala hiljadarka da pijem sat vremena.
Ninka instalirao burence da može da cirka pivčugu do fajronta.
A u nedelju niko neće u kafanu, jedan mora da ide da jebe, drugi da kuva ručak, treći nema para, četvrti bolestan...
Skivi neki se ne pije a?
Vidi ga buržuj.
U nedelju sam bio dovoljno slomljen nespavanjem i fudbalom da što pre poželim da se dovučm kući, nego ne reče ti jel ti bilo OK na VOS-u? Kak'i su ljudi i tako to?
Ja sam više za prirodne preparate :D
Ma bilo do jaja na fudbalu, već sam rekao. Samo bilo zima, a i mogli smo još koju, taman ste i vi krenuli da lipišete, a mi se uigrali. Da nije kiše bilo, kontam da bi ostali bar do 3.
Следећу недељу 17 степени, местимично облачно и суХо. НЕМОЈ НЕКО ДА ЈЕ ИЗОСТО! И ПАРЕ ДА ДОНЕСЕТЕ! ПАРЕ ПАРЕ ПАРЕ!
јако сам задовољан фуцом. одиграсмо добро, са пар врхунских потеза. иначе ласта нас унаказила са оним додавањима на прву, јеботе капирам могли би и везаних очију!
иначе, губитник у саставу који није баш најјачи ал опет после две брзо изгубљене текме, трећа је била егал. пар пречки, статива и мало мање среће одредило је да та трећа ипак оде у руке Ласте. АЛ НЕМА ВЕЗЕ, КИДАЋЕМО ЛАСТУ СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ ако уопште буде времена за то!