Vukajlija Ol Star fudbal

1. Их... Ко није? лолололо

2. Дај Декија код мене, он оће да плати чорбу, ови двојица су ми несигурни. хД

TAKOE! :) ću ti munem u PVT moj broj slagalica ko zna zna pa se čujemo, FTNJ!

3. Javljaju mi iz režije da mi je godišnjica sutra, tako da nema šanse da dođem. :(

4. Pu mater mu, taman u nedelju dolazim u BG i mislio da vam svratim na VOS kad vi imate meč već sutra, koji sam baksuz...

5. Daću ja za čorbu, ne lupetaj:) Imam i viška kopački, pa da mi neko uleti sa uslugom, tikepa za sutra (VOS), a ja njemu iznajim najke sa klinovima. 44,45 broj, nzm tačno.

6. Javljaju mi iz režije da mi je godišnjica sutra, tako da nema šanse da dođem. :(

Hehehehehehehehehehehhehee

7. Какав Стојник, кукала ми мајка, прво што немам патике да ваља, друго што ће ми сваки јачи старт урнисати кољена. :Д А и мени из режије не давају обећавајуће сигнале, поготово јер се режија у том термину ваља испратити на воз. :)

8. И ЈА! ПИСАО САМ ДЕФИНИЦИЈУ!

9. JA KUCURA SAVINO SELO DESPOTOVO KULPIN! OPAAA!

10. Šta je bilo na fudbalu? :P

11. VOS internešnl. Pikali smo sa Brazilcima lol.

12. играли смо с бразилцима и с ментално поремећеним ликом који је узгред буди речено дао гол нама, губитницима. и поново смо изгубили, наравно чак иако је ласта поседовала ментално поремећеног лика. Ех животе лизалицо

13. S kakvim ste to Brazilcima igrali? Šta, pravi Brazilci (mislim na poreklo, ne na fuzbalsko umeće)? :) Izvinjavam se što nisam mogao da dođem, taaaaaaako mi se jebeno spavalo da nije imalo šanse da ustanem ranije.

14. ма с ромима смо играли лолол РОМСКА ЕКИПА НАС УНИШТИЛА! екекекекелелелелекекек

15. Ubili su nas Brazilci, mada smo poveli, u jednom trenutku smanjili i na 5:3, ali na kraju ipak 6:3. Kidaju kako igraju, kao Barsa, leptijebem.

A Lasta tukla Gubitnik, to je već uobičajeno, mada je dugo bio rezultat 3:3. Ipak, nisu izdržali.

Sutra kombinovani sastav Lasta-Gubitnik-Stojnik raskataspandrkljava FK Guberevac!

16. и с ментално поремећеним ликом који је узгред буди речено дао гол нама, губитницима.

Lol.

A držali smo se u tekmi prvoj dok sam ja branio lololol.

17. E, ajde kako ćemo po kolima da se trpamo i da li da donosim nekom kope ko nema?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.