Vukajlija Ol Star fudbal

  1. Koliko smo dobili Ljastu!?

  2. Pa ovako. Odličan fudbal danas, a da odgovorim Dekiju na pitanje, nismo igrali tradicionalni Derbi jer su ti se saigrači malo usrali, nego smo napravili tri ekipe.
    Ekipa u kojoj smo igrali Agilni, Zoki Munja, Agijev ortak Pole i ja, uz po koju izmenu od kada nas je zbog umora napustio drugi Agijev ortak Dule, harala je danas terenom. Sa nama su po jednu igrali Gonzo i Neamnadimak.
    Najgore je prošao Fejs koji ji svaku pukao lololo

    Specijalan rispekt za Chaveza koji je doputovao skroz iz Kule samo zbog fudbala, po najgoroj vrućini. Dobar čovek i fino igra fudbal. Naravno, nije on jedini novi Vukajlijaš na Adi danas. Pozdrav i za Maryu Dee to jest Srnu, koja je takođe banula danas kao i za Misticxa još jednog novog Vukajlijaša na Adi.

    Lep dan, dobar fudbar, a FK Gubitnik čekamo da skupi muda pa da nastavimo rivalstvo.

    Odoh na prvu stranu da polepim nove pluseve i dopišem imena na zid savnih :)

  3. Odličan fudbal, sa moje tačke gledišta najbolji koji sam do sada odigrao. Imao sam par asistencija, solidne partije u odbrani, a nije me htio gol, mada sam uspio na svom oproštajnom meču da postignem jedan pogodak. Međutim, nije sve tako sjajno, tako da sam u 3 tekme koje smo završili penalima ja promašio 2 ključna kaznena udarca, tako da iščekujem brojne prozivke na moj račun na osnovu toga. Sve u svemu, kvalitetan fudbal, drago mi je što sam na ovakav način okačio kopačke o klin u periodu od naredna 2 mjeseca.

    I, da, za nove članove koji su došli imam samo riječi hvale. Kul ekipa, stvarno.

  4. ODVALIĆEMO VAS! :)

  5. Utisak dana je naravno Chavezov dolazak na fudbal čak iz Kule. Pored toga jedan sjajan Fejzov gol, ali i jedan moj, u zadnjim sekundama meča, koji je doneo izjednačenje, a posle toga nam niko nije mogao ništa. I da, Džoni, zaboravio si da je još jedna plavuša bila na fudbalu prvi put. Molim te, nije lepo :)

  6. A da, i Agijeva devojka Nataša je banula i toliko je onda on samopouzdanja dobio, da je u poslednjim sekundama zaprndačio Gonzu jedan kroz uši lololo

  7. I za taj gol sam ja kriv, ja sam ga čuv'o, proletio pored mene k'o da me nema.

  8. I za taj gol sam ja kriv, ja sam ga čuv'o, proletio pored mene k'o da me nema.

    Ma ti uvek daš sve od sebe Ninka, pa ako neko i proleti pored tebe, to je što više nisi mog'o :)))
    Falićeš bratac, ali biće još lepih dana kad se vratiš iz Trebinja, a i nastavićemo ovo na zimu u nekom balonu.

  9. Biće, kako neće. :) Vraćam se ja u akciju negdje krajem avgusta, početkom septembra. A to sa balonom nije nimalo loša ideja, štaviše, odlična. :)

  10. Specijalan rispekt za Chaveza koji je doputovao skroz iz Kule samo zbog fudbala, po najgoroj vrućini. Dobar čovek i fino igra fudbal.

    Fala ljepa, nije mi bilo teško doći jer sam znao šta me čeka. Čisto uživanje. Samo sledeći put za roštilj uložite koji dinar u mene da dodjem i imate celovečernju svirku, samo ću ćevape da trošim, haha.

    Utisak dana je naravno Chavezov dolazak na fudbal čak iz Kule.

    A onaj penal ne pominješ? :)

    Super mi je bilo stvarno, dobar fudbal i još bolje društvo, da se čovek lepo odmori i opusti od obaveza. Kad god bude para, eto mene.

  11. Džoni, zaboravio si dres Zagorakisa, uzeo sam ja, pa se javi da ti donesem.

  12. Džoni, zaboravio si dres Zagorakisa, uzeo sam ja, pa se javi da ti donesem.

    Odlično Čače, prilično sam se smorio kada sam video da sam ga zaboravio....
    Ipak je to Teo Zagorakis :)))
    Šibni mi broj na PVT pa da se dogovorimo za preuzimanje.

    Fala ljepa, nije mi bilo teško doći jer sam znao šta me čeka. Čisto uživanje. Samo sledeći put za roštilj uložite koji dinar u mene da dodjem i imate celovečernju svirku, samo ću ćevape da trošim, haha.

    U gitara...ekstra. Ima da uložimo sto posto. To je uživancija prava. Dogovorićemo sve.

  13. A da, zaboravih i još jedan detalj jučerašnjeg fudbala, a to je marveljov zakuc glavom u stativu....kako glava Marvelje...jel velika čvoruga?

  14. I Čakov gol, kako sam to mogao da zaboravim :)

  15. Mora se Chavez pohvaliti za dolazak iz daleka na betonsko borilište, suncem okupane Ade. Dobar fudbal, ostaje žal što nije bilo dugo očekivanog derbija Fk Lasta - Fk Gubitnik i što je moja ekipa izgubila 3 meča na penale, pre svega zbog ninke, koji jednostavno ne mož da da penal :)

  16. i što je moja ekipa izgubila 3 meča na penale, pre svega zbog ninke, koji jednostavno ne mož da da penal :)

    Kad god ne igraš sa nama tebi puna bulja šimika lololo

  17. Ninka je bio Tores ovog fudbala, jer se ispromašivao pošteno (3 penala :D ). Ali izuzevši to, opet smo odigrali jako dobre tekme, koje smo gubili na penale, jebiga, nismo ništa lošiji bili, sjebala naš finišing deonica.

    Pohvale za Gustog, dobar teamwork smo napravili, zabivši par poštenih golova. :)

  18. Pohvale za Gustog, dobar teamwork smo napravili, zabivši par poštenih golova. :)

    Gusti je taj ubojiti špic, nego Agi pusti snimak naše nepobedivosti lololo

  19. Е па господо, вама баш лепо тамо.... Ако ме 'оћете и ако буде било фузбала или овај викенд или онај тамо рачунајте и на појачање из Новог Сада....

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.