Pa nismo se podelili na strejtere i duvače prosto jer nas nije bilo dovoljno.
Na fudbalu su se pojavili:
Agilni, Buksnetina, bvdlga, Reme, Gonzo, David i ja. To je značilo da treba da igramo protiv nekih likova sa strane. I igrali smo. I pobedili jednu 4-0 uz potez dana Remetova boca preko golmana. Ostale dve nećemo spominjati jer smo se u prvoj zagrevali, a u trećoj crkli lolololo
jebiga, ispalio sam ko žena... Morao sam oko faksa i nekog nepriznatog ispita da se bakćem.
Sledeći vikend ne dolazim samo ako mi asteroid iz dubokog kosmosa padne na glavu.
Ma opušteno. Cepamo opet sledeće nedelje. Doćiće i Gusti i ti još da pojačate, a biće tu još ljudi. Dobro je za prvi fudbal. Inače našli smo i golmana a to je Gonzo koji je branio stvarno maestralno u nekim trenucima. E da i ja sam dao gol. Okrenuo sam Agilnog u Južnoameričkom stilu i zavukao golčinu pored golmana koji se nije pomerio. Da, Agilni je prvu izdao i igrao je za ekipu koja je igrala protiv Vukajlijaša lolololo
I pobedili jednu 4-0 uz potez dana Remetova boca preko golmana
Нисам ја крив што се човек тако намести. :)
Елем, задовољан сам како је изгледао фудбал, поготову зато што се играло након празника и зимске паузе, па капирам да ћемо тек достићи праву форму.
И да, БВДЛГА ДАО ГОЛ! :)
И још нешто да додам. :) Победа још више добија на значају ако се узме у обзир да смо играли против екипе која је већ дуго на окупу и знају се перфектно. Али је ипак индивидуални квалитет пресудио. :)
Evo bacam recke odmah pa ćemo da vidimo ko je najviše u sezoni odigrao tekmi. Za igrača koji je dao sebe najviše, biće i nekih kul nagrada.....smislićemo koje su :)
Ovo moram da potvrdim. Dao je gol!!!
Ozbiljno, sledeci put da se najave svi koji dolaze, da ne moramo da se menjamo sa nekim amaterima tamo.... :D
Da, i da možemo da napravimo dve ekipe samo od vukajlijaša i kvalitetno se prozivamo posle utakmice.
I moram da pohvalim Davidovu vremensku prognozu koja je bila tačna u stepen. Pored istorije komotno možeš da nastaviš da se baviš i meteorologijom.
Svi koji su bili potvrdili su da možemo sledeći vikend da igramo u nedelju.
Zanima me od onih koji nisu bili, a planiraju da dođu sledeći put, da li vam odgovara nedelja?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ja kontam da su oni odigrali jednu 20 - ominutnu partiju, pa kupili piva i sad pjevaju krajiške pjesme.
hahhaha to!
De ste ljudi.
Pa nismo se podelili na strejtere i duvače prosto jer nas nije bilo dovoljno.
Na fudbalu su se pojavili:
Agilni, Buksnetina, bvdlga, Reme, Gonzo, David i ja. To je značilo da treba da igramo protiv nekih likova sa strane. I igrali smo. I pobedili jednu 4-0 uz potez dana Remetova boca preko golmana. Ostale dve nećemo spominjati jer smo se u prvoj zagrevali, a u trećoj crkli lolololo
Cestitke za pobedu lolo
Kurajberčino nijedna, pa vratili ste se kući bez pijanke! PU!
Sledeći vikend ne dolazim samo ako mi asteroid iz dubokog kosmosa padne na glavu.
Ma opušteno. Cepamo opet sledeće nedelje. Doćiće i Gusti i ti još da pojačate, a biće tu još ljudi. Dobro je za prvi fudbal. Inače našli smo i golmana a to je Gonzo koji je branio stvarno maestralno u nekim trenucima. E da i ja sam dao gol. Okrenuo sam Agilnog u Južnoameričkom stilu i zavukao golčinu pored golmana koji se nije pomerio. Da, Agilni je prvu izdao i igrao je za ekipu koja je igrala protiv Vukajlijaša lolololo
Polako, pijanka mora da padne kada se skupi više ljudi. Ja sam samo jedno pivo popio posle fuce.
I to s' nulom lololo
I samo da dodam, bvdlga ide na koncert Crvene Jabuke lololo
Нисам ја крив што се човек тако намести. :)
Елем, задовољан сам како је изгледао фудбал, поготову зато што се играло након празника и зимске паузе, па капирам да ћемо тек достићи праву форму.
Ала ви играте тај фудбал!
Па добро, можда оће човек квалитетно да одспава..
ИЗДАО :))
И још нешто да додам. :) Победа још више добија на значају ако се узме у обзир да смо играли против екипе која је већ дуго на окупу и знају се перфектно. Али је ипак индивидуални квалитет пресудио. :)
Браво момци, свака част на организацији :)
Џони, ајд лупај рецке ко је колико одиграо утакмица па да тамо кроз пар година видимо ко су играчи највернији клубу ФК Вукајлија.
супер је било, баш ми драго да сам дошо
они који се нису појавили, а нису се јавили да неће доћи имају по минус у свеску, 3 миснуса плаћају пиво... па ви видите
едит: Џони то што каже Реме, пиши поред имена +еве и -е, а за оправдани изостанак ставиш нпр. 0
Godinama me muci ko je covek na kisi ispod njenog prozora, moram da saznam!!!! :)
Ozbiljno, sledeci put da se najave svi koji dolaze, da ne moramo da se menjamo sa nekim amaterima tamo.... :D
Evo bacam recke odmah pa ćemo da vidimo ko je najviše u sezoni odigrao tekmi. Za igrača koji je dao sebe najviše, biće i nekih kul nagrada.....smislićemo koje su :)
Ovo moram da potvrdim. Dao je gol!!!
Da, i da možemo da napravimo dve ekipe samo od vukajlijaša i kvalitetno se prozivamo posle utakmice.
Samo da pozdravim prvotimce lolo
I moram da pohvalim Davidovu vremensku prognozu koja je bila tačna u stepen. Pored istorije komotno možeš da nastaviš da se baviš i meteorologijom.
Svi koji su bili potvrdili su da možemo sledeći vikend da igramo u nedelju.
Zanima me od onih koji nisu bili, a planiraju da dođu sledeći put, da li vam odgovara nedelja?
Ваша срећа што не знам да играм фузбал, иначе бих вам кобјаснио неке ствари. :)