U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Уууу, кобјаснила идеја. Само 'де ти је село?
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201208/521364/pitate-za-nadimak.jpg
Ovaj liči na Dekija lolololololo
Ja sam za. Prase, selo i fudbal je najjači provod koji postoji. U Las Vegas ne bi išao zbog toga. Računaj na mene!!!!
Selo je Šabačka Kamenica, 13 km od Koceljeve, zapravo može bleja da se odigra u porti manastira Kaona (jedan od najlepših u Srbiji), sve je to nekih 60 km od Bg. Sponzor puta Lasta xD
pocepao sam se malopre kad sam video tvoj avatar :D
Није далеко. Ај следећи викенд? За овај је мало касно.
Reci matori, izvrištao sam se. Odmah sam bacio ful rad, nov avatar i poster je morao pasti...
skupi se nas 15 možemo sa troje kola i cool, tamo smo za čuku i po uranimo nedeljom i grand šou!
Malo su mu ziljavi zulufi ali nadimak Boki je kobjasnio zilj! ČMAR e! ahahahahahaha
Kako bi ja njega zajebavao da živi negde kod mene. Znači mast bi mu cedio...uništavao bi ga. Kada me vidi bežao bi od mene samo da ga ne zajebavam lolololo
ИГРА СЕ ФУДБАЛ, ЦЕЛА ВУКА ТОНИ
НЕМАМ БАКЉЕ ПРСКАЛИЦА ГОРИ
СНИМАМО ФОНОМ ЧАРОЛИЈЕ РАЗНЕ
НЕ ДАМО ЛОПТУ МРЕЖЕ СУ НАМ ПРАЗНЕ
АЛЕ АЛЕ
АЛЕ АЛЕ
У ЗАТВОР ЗА ВОСирањееее
znači dolazim i ja u nedelju! moram te austrougarske wu da probam :)
Buxno jel dolaziš na VOS u nedelju?
Појма немам.. Нешто ме одистински мрзи, као и сваку недељу. Довољно ти говори то што је данас петак, а ја већ знам да ћу у недељу бити мртав..
E jebiga, ja ne mogu dok ne prođe rok, a to je do 6. septembra. Ali se zato sad u nedelju vraćam na dužnost.
Znam al' ću da te iscimam svakako. Ima onaj Ada 5. Samo zapičimo u 5:20 sa njim i za 20 minuta smo tamo. Bleja, fudbalica, po koji vops i uživancija. Evo i Dekija pušta žena lolololo
Aj ozbiljno?
Kada probiješ samo i kreneš neće te više mrzeti.
Eto nama i Ninke. Dolazi valjda i Agi. Još Gusti da bane i Lasta u ploditeljskom sastavu.
Vratiću ga, nego ovaj Bogdan Čamr mi zanimljiv da stoji dan, dva lolololo
Taj neki rad. :)