Vukajlija Ol Star fudbal

1. RASTUŽIGUZIĆEMO VAS!

2. Agilni

RASTUŽIGUZIĆEMO VAS!

De si bre Agilares čoveče, ti baš zaglavio tamo. Ne brini, prošle nedelje smo opet nabili Dekija, i to jednu 7-2 lolololo

3. samo vas gledam lololo

4. samo vas gledam lololo

E nešto mi se baš igra fudbal. Jedva čekam nedelju.

5. alfom sam na teren otišao da bi u nedelju mogao da dođem na fucu :)

6. alfom sam na teren otišao da bi u nedelju mogao da dođem na fucu :)

Kakva predanost, nema šta. Ja nisam kupio patike, mor'o sam VIP-u da platim 7000 da mi opet ukjluče telefon i da me ne tuže. Ali igraću u onim raspalim. Igra čovek, a ne patike lolololo

7. Igra čovek, a ne patike lolololo

gledao sam neke diadorine tike, 5 soma, malo su gej ali ako se i ovaj vikend izmašam definitivno ću ih kupiti, mora finishing da se popravi po svaku cenu lololo

8. Оће неко да ми позајми 2500 или да ми да патике на коришћење ако има вишка... оно моје чудо се распало. а и иначе морам да узимам тике. ал док то не одрадим тј док не легне уплата морам да се зајмим лоолол или за шке ил за тике. капирам дима за два и по сома неке лепе а?

9. Nemam Fejzaro imaću tek za desetak dana jbg....istrošio sam se na komunalije. Imam ravno 0 dinara u džepu, mada Ela sutra dobija platu pa ću da joj uzmem neki nardi....koja sam sponzoruša lolollolo

10. koji broj nosiš?

11. четерес пет лолол

и да, не треба да ми се узајмљују паре лоло само ако неко има тике на коришћење :)

12. e jbg kad imaš nogu ko Torp

13. ахаха ахахах ИЈАН ТОРП ЈЕБЕ ГОГУ СЕКУЛИЋ! ма опуштено ћу играм у овом мом срању док се не распадне.

14. Срећно момци у недељу на утакмици и нека бољи победи . Ма да сам ја више ан страни Фк Губитник

15. Ма треба да се испринтују мајице за тимове , засенили смо Ел Класико!

16. Ма треба да се испринтују мајице за тимове , засенили смо Ел Класико!

Bilo je govora o tome ja mislim , ali je ideja ostala na tome

17. Jacam za. ŠTAMPAT MAJICE! URAAAAA!

18. Brate Fejze, kako je moj ortak igrao u papučama?! Misliš da fudbalska reprezentacija Mozambika ima kopačke? Jok, oni zabiju eksere u pete, pa trču!

19. Brate Fejze, kako je moj ortak igrao u papučama?!

Dobro što je igr'o, nego što je obrn'o mene i Agilaresa jednom. :D

20. Nadam se da se vidimo sledeće nedelje :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.