Vukajlija Ol Star fudbal

1. Svidjaju mi se ideje skroz. Ono za kornjače moramo. Ali ja sam Donatelo!

Ništa, jednom onda da ponesem i džitru pa da vam lovim cave po parku i onda vam ih prosledjujem dok još vlaže na ''Rekla je''.

2. Je l' moguće da smo tolika sirotinja da pravimo pičvajz zbog 100 kinti?!

Нико овде не прича јел смо ил нисмо сиротиња. Да јесмо не бисмо се расправљали. Највећи проблем је у томе што нико од вас не капира о чему ми причамо овде. И зашто је испао проблем. АЛ ај да затамним да сконтате.

Проблем је испао јер је мајстор имао у џепу 4 сома а овде на теми написао како је испао кратак својих 800 кинти јер ми говеда нисмо хтели да му дамо кеша иако се пола сата пре тога курчио како има 4 сома

Е зато је расправа а не зато што смо сиротиња. И немо да серете док не прочитате све лепо и сконтате шта је проблем

3. Проблем је испао јер је мајстор имао у џепу 4 сома а овде на теми написао како је испао кратак својих 800 кинти јер ми говеда нисмо хтели да му дамо кеша иако се пола сата пре тога курчио како има 4 сома

1500 poneo na put, 2500 dao svojima za drva. Druže, zaista već nije lepo to što pišeš, kad ne znaš sve. Ili jednostavno gledaš samo napred kao konj u amovima. Nemoj to raditi, ne razumem u čemu je problem.

4. ФК Губитник але але але !

5. цитат Е зато је расправа а не зато што смо сиротиња. И немо да серете док не прочитате све лепо и сконтате шта је проблем татиц

Фејз је све лепо рекао. Тако да прескачем расправу.

Енивеј, дајте зајебите свађање имате ПВТ-ове па се арчите тамо, овде сте направили три стране офф-а.
    Боље да сте питали да ли има неко добре лопте или ракије за понети :)

6. Jel ima neko dobre lopte il rakije za poneti?
    Eto:))

7. Nije svadja uopšte. Samo nerazumevanje situacije od strane par ljudi. Biće valjda ok.

8. Ja mislim da dvoje-troje ljudi ovde razume situaciju odlicno, i oni su ti rekli neke stvari.
    Uzmi procitaj ponovo, Fejzove predhodne postove i nadam se da ce ti biti jasno...

9. Jeb'o mater. Je l' ti čoveče možeš da razumeš kad ti neko kaže da je imao 4000, dao 1500 za put i 2500 svojima u kuću? Meni stvarno već postaje smešno što ne kontate. Daj nemojte se blamirati, 'leba vam.

10. Kontam ja čavezovo, nađem šugavu kovanicu pored pisoara, pa odnesem kući, da se plati struja. Kada, zbog toga, nemam da izađem sa ortacima, sedim kod kuće, ćutim i pušim kurac. Jer, suprotno tome, imam osećaj da sam na grbači a to ne volim.
    Verovatno pogrešan stav. Ipak smo drugari, majku mu.
    Ali onda neću da takav slučaj bude i sa drugima, ako mogu da pomognem.
    Dođi, skupićemo i da ti ostane, kevi da kupiš bombonjeru.

11. Шанзи, долазиш у недељу?

12. dolazim bgateeee! Znam da sam vam svima nedostajao! E, nemo si zaboravio manekenke!
    Ponesi jedno dve-tri, neće da se baci!

13. ТО Шанзи! Добро си се сетио!
    Три манекенке молим за Шанзијев астал!

14. Цео ВОС цирка ШТОК док ЏОК сабијам!

15. I ja nisam napisao post o prasetu!_!_!_!_? jbmt net buđavi! O.O Jesam li?

16. Buksno u neđelju da si se pojavio na VOS-u nemoj da te sanjam. Ustvari idemo zajedno tamo ona Adu.

17. E palimo jedan vikend kod mene u selo, ću prikoljem prase! Istalimo se za ćepi i pikamo fucu na gudrovini, a?

18. Džoni vraćaj Faletija, bem ti PAOK mrtvi

19. Upravo sam video Agilnog na TV Prvoj kako kobjašnjava nešto u vezi interneta, haha.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.