Vukajlija Ol Star fudbal

1. Vala i ti dolaziš k'o Zabija u Partizan. Valjda ti nećeš biti razočarenje, za razliku od njega. :)

2. Jok, oni zabiju eksere u pete, pa trču!

Како сам се најежио од саме помисли на ово.

Иначе ја имам већу ногу 47, фејзаро да си тражио пре 2-3 месеца имао сам неке кронос 'тике плаве боје ка'нове су биле 45 број. Али завршише поред контиша. У року од 2-3 минута су добиле ноге. Обуо их неки цига и мислим да га и дан данас виђам са њима овде по крају.

3. Обуо их неки цига

Звао се Кристијан и чуо сам да се преселио у Шпанију. лололо

4. Имам сутра да судим неким кадетима распалим, али ћу стићи ваљда некако. Јавим се још.

5. JA DOLAZIM I RASKANTAĆEMO VAS!

6. Chavez
    Upravo sam video Agilnog na TV Prvoj kako kobjašnjava nešto u vezi interneta, haha.

Lolo, zar neko gleda tu emisiju? :)

7. Дај снимак, оћемо и ми да видимо! Опет фаташ неке дугоноге водитељке? А? :Р

8. Lolo, zar neko gleda tu emisiju? :)

Haha, stavljali laminat, tv ostao uključen na tom programu, kad ono ti.

Ja počnem da se kidam od smeha u neveri, keva ne konta.
    Ja joj objasnio najbolje što sam mogao, da si mi nogometlijski saborac, žena ne veruje. I dalje misli da ste svi kolektivno ološ i da živite po ulici. :D

9. FK Gubitnik više jebe!

10. FK Gubitnik više jebe!

Ne bih se složio.

11. I dalje misli da ste svi kolektivno ološ i da živite po ulici. :D

Poslaćemo joj grupnu sliku sa priprema, lolo. Ustvari čekaj, to bi je još pre ubedilo da smo klošarluk

12. Čake, sabio ti avatar !!

13. AĆU DA VAS KARAM SUTRA!

14. Videćemo, Ninchinho ;)

15. Ipak me nema sutra, jebiga.. Neću ništa stići sutra kako valja. Sledeće valjda budem mogao.

16. Ninka, ko god bio ta Zabija, čujem da je dao gol, tako da nemoj ti meni odmah da lepiš etiketu, znaš? :P

17. Hahahaha vidi je što prati. :D Naravno da ne lijepim, znam ja ćeš da ispuniš očekivanja. :)

18. Pa kad me upoređuješ s njim :) Naravno ;)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.