Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Dođi Peroviću, ljeb te jeb'o. I povedi bagru vrbasku.
Дођи Перко, да видимо имаш ли неки нови дриблинг, ови су ме сморили нико не мож да ме прође... Опаааааааа. лололо
А 'ди је она моја слика док ме Џони упапарациЈо док сам бранио мрежу ефективно?
Ljudi Krajišnik Električar doš'o s moraaaaaa!!!!
Јао, само да га видим да потрчи једном у животу, па могу да мрем! лолоо
Lololo nisam sa mora, nego iz šume. Kosio malo travu, pekao kukuruz i tako. Spreman da nastavim snimanje.
A i šta će Krajišnik na moru lolololo
Замислите када би имали овакву песму за ВОС
http://www.youtube.com/watch?v=6plrycmCdk4
Нисам љубитељ микрија или домаћег репа, али ово стварно кида. Тај текст :Д
Ima ponešto dobro u domaćem repu, ali malo toga.
First thing, I want some light!
Даме и господо сапатници, саборци, противници, вукајлијаши, форумаши, фудбалери, сниматељи и навијачи. Након три недеља рада, које су обухватале 3 дана чачкања и 18 дана не размишљања о пројекту... Представљам ваааам...
http://i1201.photobucket.com/albums/bb343/drdusan/Prvoresenje.jpg
ВУКАЈЛИЈА ОЛ СТАР ПЕС ТИМ!
https://rapidshare.com/files/3608118310/Desktop.rar
Па дозволите да вам представим играче:
Гонзо
Енеми
Позиција централни одбрамбени, ни ваздух не може проћи, нагрувао себи игру главом да би личио на Видару, тако да се препоручује да тамо на тактици наместите да се прикључује нападу при прекидима
Џони Курајбер
Шанзам!
Е сад, пошто је ово кренуло да ме смара, мало ћу да скратим:
Луди Чак, БеБоп, Нинка92 су у одбрани, с тим што Нинка може да игра и десно крило и задњег везног, чини ми се.
Давид, Агилни, Фејз и Марвељ су везни ред. Сви имају до јаја дриблинг, Фејз прецизан шут, Аги је брз, Марвељ има неке картице за дриблинге и тако даље. С тим што је Агијева матична позиција офанзивни везни, али кад се пребаци на централног везног има много јачи оверал рејтинг. Не знам што је то тако.
Зоки Муња и Арловски (човек са ужасним аватаром ако смем да приметим) су десна крила, Чавез лево крило. Они сви кидају, лоло.
Реме, Деки, Манчестер и Густи су напад. Сви су добри. Манчестер је мало слабији јер је сам биро статистике, али има осећај за гол одличан, тако да бих га на вашем месту држао у стартној постави. Густи је исто на оверал рејтингу нешто слабији од осталих, али апсолутно ништа не промашује, јбт, не можеш изгубити утакмицу са њим. Како сам га таквог направио не знам. И има онај "Fox in the box" скил. хДД
Значи закључак: ОР не игра никакву улогу.
Дирти Дварф је стављен у тим на брзину јер нам је требао још један голман, а и нема ту много филозофије око прављења голмана. Иначе за њега, арловског и још пар људи нисам радио изглед јербо ме сморило, нисам их још фотографски упамтио и преко свега тога, показало се да немам појма то да радим. лолололо
Бурзума и БВДЛГА-а нисам радио јер нисам још сконтао у чему су добри и где да их ставим и тако даље, да дођу још који пут, па ћемо дорадити, није фрка. Иначе нисам радио никог ко није дошао више од три пута. Јбг.
Е и још једна ствар, обрадите пажњу на дресове и навијање. Такође сам нам склепао и неки стадион и ако обратите пажњу на кров видећете име главног спонзора. х)
Ето тако, нека неко проба па нек јави ради ли. Уживајте (ако ради). лололо
ЕДИТ Имате и три изненађења у тиму, па обавезно погледајте. х)
И Главног сам направио на његов захтев, ал пошто не знам ништа о њему остао је врло оскудан. лололо
UUU jedva čekam da probam, sad ne mogu, nemam PES na službenom lap topu...
Enemi, aj da mi prebaciš Pes 12 preko usb, ili mi okaci neki link u pevete da to skinem, ja šta god sam skinuo, nije mi radilo.
koji je to PES, da stavim da se skida?
Нинка, добио си пвт
Марвеље, 2012, најосновнија могућа верзија. ;)
Одиграо једну и могу рећи Бебоп и Деки су најреалније урађени. Бебоп је широк као врата од Министарства, деки све у фулу.
Коментатори су Декија прозвали "Дијего" :)
Ц,ц,ц Шанзам би требао бити мањи
све у свему ево вам албум па гледајте. :)
http://imgur.com/a/laPHJ
Играо против манчестера изгубио 1-0 због усраног камера мода.
Ја сам очекивао барем замену голмана :(
Wh!te, добићеш апдејт, док те још мало тестирамо, тек си једном дошао. х)
А и већину играча сам радио пре две недеље.
У неким круговима је познат и као Диего Армандо Марадона, можда зато... Хњо хњо хњо.
Шанзама сам радио по његовим мерама, једино ако ми се нешто омакло.
Хвала за слике, одлично си то одрадио, и за анализу пуно значи креатору! лоло
Ако неко оће, могу да га сликаишем засебно. Само реците кога.
Нисам ни очекивао да ћу бити ;)
Али ја када сам "покушао" да ослушнем шта публика навија, све што сам чуо јесте.. РЕМЕ РЕМЕ РЕМЕ!
Лолололо, ма ставио сам да је јужноамерички стил навијања, па целу утакмицу пиче они бубњеви што их капоеристи користе. Аутентична атмосфера са Аде. х)
Ladno me Rooney povredio i dobio žuti karton?!? O bre, može li neki fudbal da prođe da se ne povredim? :)
Само што се игра на трави,а не на бетону :'(